SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Nazdar, chcel by som absolvovat kurz pre ziskanie zvaracskeho preukazu. Viete mi poradit kam sa prihlasit v Bratislave resp. na zapadnom Slovensku? Na internete je toho celkom dost , preto by sa mi hodili nejake konkretnejsie referencie. Zvaram uz nejaky ten rok, tak by som na to chcel mat konecne aj papier
Editoval michal84 (28-02-2018 00:38:51)
Vlcie hrdlo je nejaka hned vedla predajne zvaracky-brusivo.sk aspon 1r spat som videl tabulu asi toto to bude
VUZ.sk v kancli je tam kontakt treba sa opytat. (tam sa na 1-3dnove zaskolenie hlasili umelci co zvaraju drziaky na sochy)
V Petrzalke je nieco 1zvaracka ci tak nejako...
a tutok jeden clen mi spominal ze jednometodove zaskolenie robil typek co ma skolu Ucilisti Galvaniho (mozno Zvartech)
A ked to budes obehavat opytaj sa mi na MMA a MAG zaskolenie co to u nich stoji usetris mi pracu
Chcel som mat prehlad co za to pytaju - kludne aj do posty za co sa pekne podakujem
Editoval ihlan (28-02-2018 16:05:10)
Odporúčam http://www.zvartech-zs.sk... Z vlastnej skúsenosti musím povedať, že veľmi milý a ústretový majiteľ.
Stránky: 1