SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Posuvka muze jezdit prez branku to neni problem. Nicmene posledni video je sice velice ucelne ale opticky fakt osklivy a hlavne zase ta bezpecnost o brane otevirane ven se ani nebavim to je zakazany.
Nicmene by me stejne zajimalo jak ma udelane panty - ja bych rekl ze jsou sikmo podle sklonu terenu a aby to bylo zavrene kolmo tak je tam prodlouzeni a motory to tahnou tedy stejne do kopce cili pri manipulaci bez motoru se to svou vahou zabouchne a kdo tam necha ruku bude ji mit na kasi.
Jo jak píšeš já jsem bránu do kopce dělal asi třikrát ale vždy tak deset čísel na metr max. Tak jak píšeš osu pantu vyosíš a vypodložíš tak ať je při dovření svisle.
Obavam se ze z pruseru ktery to muze udelat. Pokud to jde tak v kopci je lepsi posuvna s brzdou z kopce otevrit. Nedavno jsem resil kondik u motoru liftmaster na pojezdove z kopce vazici cca 250-300 kg a je tam asi 13 let i s brzdou a funguje a to i brzda coz je trochu zazrak.