SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
s tym sa da len 100%ne suhlasit,nikdy som na svojej byvalej vrtacke neveril ze je stol v nule...ta stupnica tam bola skor taka inspirativna ine by bolo keby je to ako na frezke ked das hlavu do nuly zaskoci kolik a po jej dotiahnuti je jasne ze to je naozaj v nule
Tak páni vrtačka je objednaná WS20.Cena 931eur aj s dopravou.Je to bez dph.Dakujem za Váš čas.
halve daj fotky ked pride a ako sa na nej robi
no ja som tiez zvedavy...mam VS16 ku ale nema kuzel tak zvazujem ci dat vyrobit nove vreteno tumlikovy alebo radsej predat a kupit daco ine a tato ws20ka ma naozaj zaujala
Atlan napsal(a):
halve daj fotky ked pride a ako sa na nej robi
Ak sa nič nestane tak budúci týžden by mala byť doma.Tak potom sa ozvem.
Vypadá v pohodě,hlavně,aby stolek byl dostatečně tuhej:)
Myslím,že stolík je ok na dvoch fotkách je vidieť výstuhy a tá hlava je naozaj mohutná.Spúšťa sa 1 hlavný vypínač,potom pod hlavným tlačítkom vypinač a spustenie na panely.Po každom vypnutí treba zapnúť vypínač pod hlavným a potom na panely.Dvojité istenie.Ked prepneš na závitovanie tak pohybom pinoly dolu sa automaticky zapnú otáčky prídeš po nastavený doraz a automaticky sa otáčky zmenia na opačné. Ked pinola víde pod vrch tak sa automaticky vypne.Stačí upnúť závitník do hlavičky.
Tak ještě tohle:)
nooo pekna vrtacka,to mas stastie ze si ju mal moznost kupit bez dph,je je hned ovela vacsia radost z prirastku do dielne
tieno: Nejaky update jak funguje a jak si spokojeny s vrtackou?