SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařování


Chcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat !


Navštivte také:      SVAR INFO
Reklama na SVARFORUM

Nejste přihlášen(a)

SVARINFO - magazín o praktickém svařování


Oznámení

Upozornění! Forum je dočasně pouze pro čtení. Nelze přidávat nové příspěvky!

#1 19-05-2009 21:44:51

slavecek
Člen
Registrovaný: 19-05-2009
Příspěvky: 1

Kuhtreiber

Zdravim všechny kolegy svářeče.Chtel bych se malinko obout do problematiky svarecek Kuhtreiber.Par let pracuju jako svářeč a zatouzil sem po svarečce domu do dilny.moje cena byla asi do 30 tis..nejakou dobu sem vybiral.Libily se me svarecky od Compactu,protože ty sme meli na učnáku a tvrdim,že jaks nastavil taks i vařil.Supr.Byly tam i Kuhtreibery a ted ten hlavni problem.Myslim,že nejsou až tak dobry.Po přemlouvani znamyho,že sou to dobry stroje,levny dily,atd.sem koupil to k čemu me ukecal.KIT 245.Myslite,že je to tim,že sem rozmlsanej z prace a nebo se ten stroj skutečně nedá naladit aby neprskal,nedelal studeny spoje??

Offline

 

#2 19-05-2009 21:56:40

admin
Administrator
Registrovaný: 07-06-2006
Příspěvky: 1167
Web

Re: Kuhtreiber

To není rozmlsanost, to je pravda. Starší Compacty dodnes svařují pohádkově a bezkonkurenčně. Jenže zákazníci začali postupem doby silně tlačit na cenu a výrobci byli nuceni se podřídit. Pokud srovnáme fyzické rozměry trafa Compactu 250 s jakoukoliv jinou dvěstěpadesátkou současné masové produkce, je to ohromný rozdíl. Trafo, které se dávalo do C250 se dnes dává do třistapadesátek a to, co se dnes dává do dvěstěpadesátek nikdy nebude vařit jako starý C250. To je prostě fakt. Ovšem s levnějšími modely musel přijít i Compact a jejich současná trafa jsou také o něčem jiném. To jsou požadavky doby.

Offline

 

Zápatí

O SvarFóru + Pravidla

Powered by PunBB

SVARFORUM diskusní fórum o svářečkách, svářečích a svařování kovů i plastů.
Ze skupiny SVARWEB - portál vašeho svařování.   2005 Notice: Use of undefined constant Y - assumed 'Y' in /DISK2/WWW/svarforum.cz/www/forum/footer.php on line 139  -  2024


Doporučujeme:  Dětské montérky a maskáče