SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
neviem jak vy chlapi, ale ja idem stale na 90° a doteraz som nemal problem s uhlopriečkou, jedna bola ako druha a tym padom to musi byt 90°. Jak by ste potom chceli zvarit branku? Ako píše rpc, ked to poskladaš a zboduješ v prípravku, u velkých rámov heftneš aj prut na diagonalu tie napatia vo zvare by to možno chceli zatvoriť ale cely ram sa neskrížuje, nemá kam..
úhlopříčky jsou stejné ale jekly se prohnou směrem dovnitř
je potřeba provést přiměřené sváry, tj. co nejmenší ale aby to drželo!
s tím souvisí správná ampéráž, správný průvar stěny jeklu, poloha sváru.
Trvá chvíli než se to svářeč naučí.
Lidi si myslí že koupí v OBI aparát, navalí tam 5-6mm sváru a pak se diví že je to křivé
edit: rcp: obdivujem tvoje pedagogické nadšení až přestaneš vidět na svařování můžeš se živit jako učitel Komenský by s teba měl radost!
Editoval bourač (10-08-2020 10:02:36)
No, a to se ještě bavíte o "černé" oceli. Vemte si nerez a znásobte ty deformace dvěma
RCP ...kura Ty jsi neuvěřitelný Opravdu frajer
pat> znovu! to nie len ja! tu je nas "frajerov" plna dielna
RCP A neberete do učení?
frajerem se člověk rodí, to se nenaučíš
RCP a to ještě nevaříš pro elektrárny No je to nádhera. Možná že i Nixon dá nějaké ty fotky pro potěchu oka. Třeba s tím JASP ať je jasno že to vařil
áááááááááááá A1 Jaslovský Bohunice, rcp - víš že se vo tom nesmí psát? https://www.televizeseznam.cz/video/zah … c-64005941
tu sa nestiepilo jadro
Editoval rcp (12-08-2020 00:15:21)
RCP ...... zase hluboká poklona .Vždy si připadám ,že jsem se v životě nic nenaučil.
Trochu mimo tému, ale ne moc
Ten keramickej sprej, to drží jako barva? Nebo je to jen nějakej olej s keramickým práškem?
Ano drzi ako farba som si snim stiekal vrsok aby som sa podobal na horu FUJI cierny ihlan a vrsok ako zasnezeny
mozno vyrobca doplni foto a ho uz nemaaaaaaaam
Update:
Ked clovek poupratuje dielnu najde aj to co som uz spominal #41 Drziii taktooooooooo
Sprej bola biela pixla od BINZELU
Editoval ihlan (03-09-2020 12:29:37)
Foto je na těch přípravkách, akorát jsem netušil, jak moc to drží.
Výrobca, pekný ježek v kleci . Keby sa to skombinovalo s permanentnými magnetmi, ubudlo by aj tých zvierok. Dobrý nápad s tými plastovými prípravkami. S dovolením Ti ho "opajcnem", už si kreslím stl-ká pre moje zvierky. Čo kus, to iný rozmer.