SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Zdravim, chtel bych poridit prenosnou svareckumig/mag na 230v synergie s pulsem, ale bojim se ciny. Existuje neco jako alfain perun 200 mig syn s pulsem? Kolem 30000kc? Dekuji
Kolik utáhneš na benchpressu?
Otázka v prvním příspěvku je trochu nešťastná. Obecně - přenosnost svářeček MIG/MAG je sama o sobě díky složitosti elektroniky a tedy díky mnoha dílům a tím dost vysoké váze spíš teoretická. K tomu ještě přenášet tlakové lahve, hořákovou sadu, kabely, to také vyžaduje dost velkou sílu a odhodlání. A to ještě lze přidat upozornění na potřebu dostatečně dimenzovaného přívodu elektrické energie. Řadě výkonných jednofázových svářeček nestačí běžně dimenzované jističe 16 A. Pokud si ještě přidáš požadavek na puls, případně třeba i AC, tak bude výběr ještě užší.
Projdi si na hlavní stránce téma "MIG/MAG svářečky a svařování", třeba ti to pomůže v rozhodování.
pafiku při benchpresu nic netáhneš, tlačíš
já 120kg v 5seriích 8opakování. Před 40lety.
Teď sem rád že se s tím nažeru.
Vinnetou-martin napsal(a):
Zdravim, chtel bych poridit prenosnou svareckumig/mag na 230v synergie s pulsem, ale bojim se ciny. Existuje neco jako alfain perun 200 mig syn s pulsem? Kolem 30000kc? Dekuji
I ten alfin je čína. Pokud to nemá být čína, tak snad jedině Fronius, Lorch, Migatronic, EWM a Cloos.... Tam ale asi do 30k nic nebude...
fronius zatial nema pulznu mig/mag masinu na 230V - nieco uz ale vrabce cvirikaju..........
Editoval rcp (23-09-2020 21:28:11)
bourač napsal(a):
pafiku při benchpresu nic netáhneš, tlačíš
já 120kg v 5seriích 8opakování. Před 40lety.
Teď sem rád že se s tím nažeru.
Hnidopichu Já vím, že se tlačí, kdyby se táhlo, byl by to benchpull
kluci za kolik se ten picomig dá pořídit, dostal na to někdo nějakou slevu?
Pokud myslíš proti ceně na webu, tak určitě dá. Znáš to rčení "líná huba holý neštěstí"?
Jen pro upřesnění, to je o tom, že se zeptáš u zdroje, ne lidí na webu, který přísahaj na svářečku z Lídlu
Editoval pafik1605 (25-09-2020 16:47:37)
Já mám za to, že nás to - v Benešově u EWM - vyšlo na ca 28.000 bez DPH, jen holý stroj, kladky na železo
Stránky: 1