SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Dobrý den, chtěl bych vás zkušenější poprosit zdali nevíte o nějaké odborné literatuře která by mě krok po kroku osvětlila svařování metodou TIG, technologie sváření, chování materiálů při sváření, elektrody a jejich použití, bezpečnost, a další užitečné rady ...jsem držitelem pouze ZK 135, sváření mě baví avšak svařuji jen hobby, proto si myslím že absolvovat další zkoušky je pro mě zbytečná starost a ztráta peněz...nikdo znamý v okolí Tiginu nemá a tak se nemám kde přiučit....všechny články tady na netu jsou jen útržkovité, potřebuji něco přehlednějšího a zároveň obsáhlejšího....co by ste mi tedy doporučili?... díky moc za rady
Nazdar
Ak môžem poradiť, pozri si na internete predaj odbornej literatúry www.zeross-svarovani.cz
Vo svojej ponuke majú literatúru pre všetky spôsoby zvárania, niečo okolo materiálov. Dokonca aj nejaké demonštračné programy na DVD. Dôležitá je prax. Odskúšať si, čo to robí, keď chytím horák do ruky. S prídavným materiálom alebo aj bez materiálu "na tupo".
Zdravím Vás Miroslavek,
na této stránce můžete zhlédnout něbo jako instruktážní video;je tám TIG/WIG ale i MIG/MAG.Videa jdou stáhnou i do počítače.
Zde je slíbená stránka;http://www.welding24.eu/informace/
Editoval Michal01 (03-01-2012 16:47:37)