SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Zdar chlapi, jsem v Holandsku už více jak půl roku (Amsterdam), zatím jsem makal jen v kuchyni, kde jsem si vypiloval jazyk a pak mě naverboval soukromník, který nedal smlouvu a nakonec ani nezaplatil. Nehodlám tady brečet, ale většinou mě odbyli s tím, že chtějí Holandsky mluvící a já mám jen angličtinu. Takže se teď vracím do kuchyně a na Vás bych ctěl touto cestou požádat, jestli máte nějaký tip tady v okolí Amsterdamu. Mám CO2 EU certifikát (EN 287-1 135 P BW 1.3 S t12,5 PF ss nb). Chlapi, kdo už jste tady zaběhlej, poraďte něco, prosím, jinak to vidím na bolavej návrat.
Díky moc, Peter
Unihero napsal(a):
to jirkati:
konečně člověk kterej se mnou soucítí
taky jsem uvažoval o cizině, ale pak když mi kamarád říkal že v holandsku si vydělával téměř méně než ted tady tak kurva co s ebudu někam kašlat. a že se tam dělalo na party a velké svařence se třeba svářeli ve 4 lidech, když jsou dobré party OK, ale jakmile to trochu zaměnili a změnil se v partě jeden člověk prostě to bylo neúnosné a donutilo ho to i skoncit. ted se usadil už tady 1,5 roku se mnou a a říká dnes že já koko* se někam celej život s*al. sjezdil dost zemí a nakonec zjistil že V ČR je mu nejlépe, pak řekně k čemu mě jsou ty € když jsem celý měsíc v čudu, přesně jak říká jirkati, stačí jim základní EN a umět svařovat, to že má HL045 je mu jedno protože to firma nevyžaduje. a když sváříme teda velké vrstvené sváry tak je to vlastně na pohodu, proč s emám za € v cizin kroutit někde pod trubkou když můžu téměř doma svářet vše v poloze PA/PB a ještě mít pohodu.
sakra neměli by jsme na sebe být pyšní jako češi s a české firmy zaplňovat českými svářeči a nedopustit nájezdů cizinců? takovej UNEX Uničov nebo Huisman ve frýdku platí velmi pěné peníze. a je mraky jiných firem co znám ale jak jsem psal práci nikomu shánět nebudu...
Je sice hezký že v ČR je práce dost, ale určitě si nevyděláš 70-100t měsíčně, každému dle jeho gusta, od r. 2007 se toulám po Evropě se zastávkou v ČR na 2 roky a můžu říci jen jedno, ať už si z východu nebo z tramtárie, pokud umíš dělat a umíš i cizí jazyk tak si na své přijdeš. V každém případě to není jednoduché a obnáší to i dost starostí pro začátek, ale každá cesta k úspěchu je dlážděna trním.
zdravim vsechny, jsem drzitelem sv. prukazu:
EN 287-1 311 T BW 1.1 S t4,0 D51,0 H-L045 ss nb lw
EN ISO 9606-2 131 P BW 22.2 S t2,0 PA ss nb
EN ISO 9606-2 131 P FW 22.2 S t2,0 PB sl
EN 287-1 135 P BW 1.1 S t8,0 PF ss nb
EN 287-1 141 P BW 8 S t2,0 PF ss nb
EN 287-1 135 P FW 1.1 S t8,0 PF ml
EN 13133 912 T 31 AG t1,5 D28,0
EN 287-1 141 P FW 8 S t2,0 PF sl
EN 287-1 141 P BW 8 S t2,0 PF ss nb
tigem a CO2 praxe kolem 5ti let, AJ mam na urovni upper intermediate ekvivalent (B2), Norstina zacatecnik , chtel bych se zeptat kolegu co makaji venku, jestli si mysli ze bych s temahle zkouskama mohl najit uplatneni pro zacatek treba Holandsko, Belgie (pozdeji bych se rad urcite presunul do Norska)
Za rady a nazory dekuju.
PS: odjet muzu kdykoli
Zkuste pro začáteční informace kontaktovat nabídky o několik příspěvků dřív. Možná by bylo dobré v takových nabídkách psát i platnost jednotlivých zkoušek.
Zdravim kolegové,
máte někdo zkušenost s firmou Krones v Německu nebo neznáte někoho kdo tam paracuje? Pak mám kontakt na firmu Potrubex z Liberce, máte někdo zkušenost? Díky
hledám práci svářeče v zahraničí.Děkuji
Unihero,mám jednu otázku,ty jsi pracoval nebo pracuješ v HUISMAN CZECH?Že tady píšeš o tak skvělých firmách jako je Unex nebo Huisman?
A ještě jedna otázka pro Unihero,co jsou tedy velmi pěkné peníze v Husiman za klasické hodiny?
Sháním svářeče TIG/WIG práce na HPP u české firmy v Německu.Svařování nerezového plechu tl.0,5mm.
Editoval milde1966 (17-04-2015 09:05:58)
Zdravím, dodělávám ZK 141 8, ZK 141 21, ZK 135 1.1 a snad zvládnu i (EN 287-1 135 P FW 1.3 ST 10,0 PF ML) a ( EN 287-1 135 P FW1.3 ST 1,5 PF SL). Po skončení kurzu budu schánét zaměstnání. Máte nějaký tip, kde se nechat zaměstnat? Nemám praxi. Anglicky umím, Německy ani slovo.
Editoval volnmar (26-04-2015 10:47:13)
Mohlo by někoho zájímat: http://www.dobraprace.cz/988431-svarec-co2-en-135.html
Čaute kolegovia, chcem sa vás opýtať, či je možné zamestnať sa v Českej republike so slovenskými papiermi EWE/IWE, avšak tento národný certifikát mám zatiaľ rok spolu aj s ročnou praxou. To znamená, že medzinárodný resp. európsky mám len diplom a certifikát mám zatiaľ národný (slovenský), alebo musím počkať na tú 5 ročnú dobu, pokiaľ sa z diplomov stanú certifikáty.
Ďakujem za odpoveď.
Dobrý den pánové,
hledám svářeče pro svařování skládaných a stoupačkových svárů. Svařování ploten o tloušťce 30-40mm,páteřových rámů pro zemědělské stroje apod.
Jedná se o práci na HPP v Německu pro českou firmu. Nástup možný ihned. Základní znalost NJ a čtení výkresové dokumentace. V případě zájmu volejte na 775 709 660 nebo zašlete profesní životopis na milankana@seznam.cz.
Zdravím všechny svářeče.Reaguji na dotaz na firmu POTRUBEX s Liberce a chtěl bych vás všechny varovat!!!! Je to firma v čele s panem P.H.který
vám slíbí naprosto všechno ,ale potom taky nic nezaplatí!!! Znám chlapy kterým dluží tisíce euro z minulého roku z Německa takže POZOR!!!A nesedněte
mu na lep.Tak zatím čau lupus
Dobrý den reaguji článek o naší společnosti POTRUBEX s.r.o Bohužel musíme kostatovat,že se jedná o pomlouvačný výplod nějakého asi neúspěšného absolventa profesního skill-testu u nás. (Možná nějaký námi odmítnutý absolvent z úř.práce,který se ohání EU certifikací) Musíme podotknout,že jsme již podali trestní oznámení pro pomluvu na Policii ČR.na neznámého pachatele. Naše společnost je seriozní a solventní firma,která nedluží žádnému svému zaměstnanci ani subdodavateli. Za nás hovoří reference a zejména úspěšně realizované zakázky v zahraničí pro naše partnery,a nadnárodní společnosti se kterými spolupracujeme....Patrik Hoffman ředitel POTRUBEX s.r.o te:l 777666341
Editoval POTRUBEX s.r.o (11-06-2015 17:47:32)
karhart napsal(a):
Ahoj vsichni chtel jsem se zeptat jestli nekdo nezna tuto firmu SGS Industrial Services CZ s.r.o. Hradec Králové diky kdyztak info na mail rihakarel@post.cz
Ahoj to je nadnárodní společnost se kterou spolupracujeme,pokud by takhle fungovala každá spolupráce tak by to bylo super!DOPORUČUJEME!!!!Ale ukázaná platí,takže se připrav na skilltest:-)
No, kdyby jste sem nedal ten tlf, takhle mi to připadá jak skrytá reklama na Vaši firmu.A když jste dobří tak Vaši spokojení zaměstnanci to potvrdí z prvního volného počítače.Škoda že to mám z ruky ,hned bych to k Vám šla zkusit, vzali by jste holku?Nemám praxi, jen EN9606 141a135 ale to je dané normou a potvrzuje to jen min. standart který nikdo neočůrá ale praxe a zkušenosti to nejsou, a Vy zřejmě potřebujete hotového svářeče s praxí v podobné skladbě výroby.Zajímala by mě ta pracovní zkouška, co požadujete za sváry, tloušťka, poloha, na mě chtěli posledně 141 s1,0 PE a T 135 s12 PC,bez odzkoušení, stejně vzali svého známého.Mě je jen líto toho straceného času, kdyby aspoň personalistka na UP napsala poznámku svářeče s praxí, takhle jsem tam musela naklusat, ach jo, zdravím
Evita napsal(a):
No, kdyby jste sem nedal ten tlf, takhle mi to připadá jak skrytá reklama na Vaši firmu.A když jste dobří tak Vaši spokojení zaměstnanci to potvrdí z prvního volného počítače.Škoda že to mám z ruky ,hned bych to k Vám šla zkusit, vzali by jste holku?Nemám praxi, jen EN9606 141a135 ale to je dané normou a potvrzuje to jen min. standart který nikdo neočůrá ale praxe a zkušenosti to nejsou, a Vy zřejmě potřebujete hotového svářeče s praxí v podobné skladbě výroby.Zajímala by mě ta pracovní zkouška, co požadujete za sváry, tloušťka, poloha, na mě chtěli posledně 141 s1,0 PE a T 135 s12 PC,bez odzkoušení, stejně vzali svého známého.Mě je jen líto toho straceného času, kdyby aspoň personalistka na UP napsala poznámku svářeče s praxí, takhle jsem tam musela naklusat, ach jo, zdravím
Dobrý večer,naše společnost reklamu nepotřebuje.Pracovali jsme na jaderných zařízeních jak v ČR.tak Švédsku.Realizovali jsme objekt francouzske ambasády v Moskvě,teď se vrátili Míša Kotiš s Honzou Koudelkou z Mexika.Martin Šmíd ze Švédska,Finska a Luboš Feix je už téměř půl roku v Amsterodamu.A holku by jsme klidně vzali jen nevím jak by jste jezdila po montážích jen sama samotinká s těma našema fešákama:-)Ano potřebujeme už hotové svářeče,Dnes mi přijelo na skill test individium z Holandska,řekl jsem si o 100Euro.Musel jsem pro něho dojet k vlaku,neměl,montérky na převlečení,kuklu,rukavice nic..Když mi to kilo dával sdělil mi se zadumaným pohledem ať to nikde neříkám,že se jedná o korupci.Tak jsem mu musel vysvětlitl,že my kupujeme plyn u Linde,vzorky u Lega Inoxu a vysvětlil mu význam slova korupce.S tím že když to nedá a o farmacii u nás slyšel poprvé,kývačku bez drátu neviděl nikdy.Tak že ho pošlu ke konkurenci kde pojede do SRN vařit potravinu.Neuměl to ani poheftovat,tak jsem mu peníze vrátil a vyhodil ho...Tak čekám nějakou reakci toho zabijáka:-)Nebo jeho ombudsmana.Přeji pěkný zbytek večera všem.
Zdravím,svařuji nějakej ten čas,občas tady v ČR a občas v Zahraničí (sme parta s jedním přípravářem),momentalně žadný kotakt nema pro mě práci v zahraničí. Budu rád za kontakty získane tady.
Kývačka -tenke potrubí nerez-rentgen a silnostenne potrubí - bohate zkušenosti ...
menší info na mě : https://youtu.be/PxsuGXM422c
Tak proč mi nezavoláte??Montéři POTRUBEXU odletěli v úterý do Abu Dabi pracovat v paláci,který patří do komplexu šejka,pak přelétávají do sousedního Kataru.Mohu nabídnout 220-240Kč/h.za svářeče.Svřují se plechy,prefabrikáty,bez nedestrukčních zkoušek tady v ČR.Nejedná se o klasickou potrubařinu ale o klasickou zámečnickou práci v továrně.Tel.777666341
Editoval POTRUBEX s.r.o (06-07-2015 09:07:10)
POTRUBEX s.r.o napsal(a):
Tak proč mi nezavoláte??Montéři POTRUBEXU odletěli v úterý do Abu Dabi pracovat v paláci,který patří do komplexu šejka,pak přelétávají do sousedního Kataru.Mohu nabídnout 220-240Kč/h.za svářeče.Svřují se plechy,prefabrikáty,bez nedestrukčních zkoušek tady v ČR.Nejedná se o klasickou potrubařinu ale o klasickou zámečnickou práci v továrně.Tel.777666341
Dobry večer, volal jsem Vám ohledně práce, vše skončilo u rozhovoru, nemohl jste mne v průběhu několika týdnu dat ani termín zkoušky, volám ve 12.00 ale to je brzo musím zavolat v 17.00 , pak nevíte jak udelat zkoušku vše svarecki mate na montaze, pak zase" muzete mne zavolat v 17.00". Uz jsem nevolal, ne já nerikam ze jste problemova firma ne, jsem trochu nas......., na způsob jednaní. Beru na vědomi ze jsem cizinec
Ne jsem VrlíkTIG,
Bohužel jsem vám moc nerozuměl.... Komunikace vázne,ale píšete bravurně.Bohužel nemůžeme vzít každého to jistě chápete. Máme v práci 20.montérů-Katar,Antwerpen,a akce Litovel. Pokud si dobře vzpomínám,jezdil by jste do práce busem,nebo vlakem. A to jsem jen vydedukoval. Máme zaměstnance,ale než je vezmu do prac.poměru požaduji prac zkoušku na pracovišti,ale vlakem nebo busem z ubytování je to nerealizovatelné. Ještě chtěl někdo jezdit na kole. S invertorem na zádech asi:-).Máte naše nářadí a zodpovídáte za něj ,necháte ho volně ležet na pracovišti?!
Ale zítra přijede někdo na pracovní zkoušku.... Přiveze si invertor a hodiny. Tlakové nádoby zůstaly naštěstí... Bohužel máme v sezoně hoňku jako kždá střední firma a veškeré nářadí na akcích. Tak se ještě jednou omlouváme,že nemůžeme vzít každého kdo má chuť pracovat....
Ahoj Chlapi.
Nevíte někdo o nějaké práci v zahraničí nejlépe Švýcarsko beru všechno stačí mi telefon nebo email.
Díky Ernest na emai-l jakockana@seznam.cz