SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
no co štěstí přeje začátečníkům. Počkej a vyvaříš nejaký ten q drátu pak ukazuj fota. Ono ve škole spíš v kurzu se naučíš 2 spoje ve 2 polohách a pak v praxi zjistíš že je to o nečem jiném. Třeba jak se dělá a12 v PB a nebo jak zavařít no spíš posoplit 15 material tupý spoj v poloze PC. Nebo jak udělat svár nad hlavou
Editoval franišek (09-05-2015 21:50:47)
Nebudu psát že nejsem začátečník, ale něco už odsvařované mám, jen jsem neměl papíry, což dneska moc nejde.
Ty polohy vámi popsané zatím nevím jaké jsou, ale takové sváry se mi snad budou vyhýbat.
Editoval varok (09-05-2015 22:39:41)
franišek napsal(a):
no co štěstí přeje začátečníkům. Počkej a vyvaříš nejaký ten q drátu pak ukazuj fota. Ono ve škole spíš v kurzu se naučíš 2 spoje ve 2 polohách a pak v praxi zjistíš že je to o nečem jiném. Třeba jak se dělá a12 v PB a nebo jak zavařít no spíš posoplit 15 material tupý spoj v poloze PC. Nebo jak udělat svár nad hlavou
Svatá slova,ne vždy je možné svařenec vhodně napolohovat a svařovat tak v optimálních dá se říct "skleníkových" podmínkách na svářecím stole s odsáváním.Nicméně oceňuji že varok konečně začal místo neustálého stěžování si a naříkání něco dělat(sice mu to trvalo kapku dýl ale každej jsme jinej)....
Ládes děkuji