SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
zdravim dufam ze ma hned neukamenujete ale hladam darcek pre otca a rozmyslal som nad zvarackou.
pozeral som rozne eshopy u nas a aj v cechach a ked som uz pozeral tak som nakukol aj na cinske stranky
a len tak informativne by som chcel poradit napr s timto modelom ci je to naozaj acdc a ci je to nieco schopne podla parametrov uvedenych na stranke:
http://delixielc.en.made-in-china.com/p … Sales.html
vopred dakujem
Cenovo sa ti to neoplati
Na obrazku I1=42A
kemppin napsal(a):
prosim mozes byt konkretnejsi
dik
U jednoho je udávaný příkon 7 kVA a vstupní proud 30A, u toho výkonnějšího pak 42A.
Je otázka, jestli jsou tyto stroje vůbec uvažovány na provoz z domovního zásuvkového rozvodu s jištěním 16A, nebo jestli jsou určeny spíš do průmyslových dílen, kde je běžně k dispozici 230V s jištěním 32A.
Nevíš , jak to má boris doma . Já mám zkušenost z Innsbrucku , kdy by to zapojili v bytovce . V paneláku mají rozvod do všech bytů jen dvěma dráty . A na byt stačí 3 keramické pojistky . 25A sporák , 16A pračka a jenou 16A na zbytek . Sám jsem se v tom vrtal ve starší olympijské vesnici , znalci znají .
To jsou jiný Ampééry. na 200A na to pojede jen tak tak 3,15mm elektrodu a 16A jistič to taky udrží.
Když ne tak při odběru 42A se to asi rozteče
Jako nejak mi nejde do hlavy, ze stroje co se u nas prodávají za min. 20tis. tady stojí 4000.. To tolik děla doprava, marže prodejců ?
Ta cena predajcu nie je realna, staci si vypytat od predajcu aktualnu cenu a uvidis ten rozdiel
Přesně tahle svářečka se tu již probírala, ale měla popis latinkou a byla k mání v Polsku za cca 20000.
RV napsal(a):
Jako nejak mi nejde do hlavy, ze stroje co se u nas prodávají za min. 20tis. tady stojí 4000.. To tolik děla doprava, marže prodejců ?
Trh je přesycený a výrobci (zejména ti míň známí) se snaží za každou cenu stlačit náklady na minimum, na internetu se dají najít čínské invertory MMA (nové) od 60 USD, úhlové brusky za 9 USD... Některé takové výrobky se přitom vzhledově velice podobají značkovým. Samozřejmě i prodejci se snaží vydělat a často zkouší, co by ještě mohlo projít.
Nápadně nízká cena vždycky něco naznačuje, aspoň já osobně bych si ty nejlevnější věci nekoupil, spálil jsem se myslím třikrát. Tuším, že to říkal už kdysi dávno Baťa - nejsem tak bohatý, abych si mohl kupovat levné věci. No něco na tom asi bude.
Editoval Zdenek11 (15-10-2015 12:25:48)