SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařování


Chcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat !


Navštivte také:      SVAR INFO
Reklama na SVARFORUM

Nejste přihlášen(a)

SVARINFO - magazín o praktickém svařování


#1 16-02-2009 12:53:21

adlo
Člen
Registrovaný: 16-02-2009
Příspěvky: 3

UPOZORNENI

Nahodou jsem narazil na tohle forum. Delam uz nejake ty roky svarece na zivnost a chtel bych vas jen informovat, mozna varovat pred jednou firmou. Jde o firmu TEPER s.r.o s kancelari v Havirove, sidlo ma ale ve vesnici Sobesovice. Delal jsem pro tuto firmu par mesicu zacatkem lonskeho roku. Prvni vyplata byla v pohode. Druha asi o tri tydny pozdeji a treti vyplaty uz jsem se nedockal. Delalo to necelych 40000,- Jednatelka firmy p. Teperova Pavlina podle me nema ani paru o tom co jeji chot p. Teper Libor s firmou vyvadi! Vsechna jednani jsem vedl s nim, ale s takovou aroganci a lhanim jsem se jeste za roky sve praxe nesetkal!!! Nekolikrat mi do telefonu slibil, ze si muzu prijet pro penize do jejich kancelare, ze je ma pripravene, ale vsechny cesty byly zbytecne (jedna cesta 40 km tam a 40 km zpet!) a nedostal jsem nic! Dokonce, kdyz jsem v lete odletal na dovolenou a volal jsem mu, ze ty penize proste potrebuju, tak mi do telefonu rekl, ze mi je rano poslal, ze muzu klidne jet. Samozrejme neposlal nic a ja jsem se dostal na dovolene do peknych financnich trablu! To uz mi dosla trpelivost a podal jsem na firmu Teper s.r.o. trestni oznameni. Diky znamostem v justici to slo celkem rychle a nejake tri mesice po zalobe uz na domek v Sobesovicich, kde maji napsano sidlo firmy klepal exekutor s exekucnim prikazem-to bylo asi 7 mesicu po dobe splatnosti faktury, kterou jsem nedostal zaplacenou. Cekal jsem, ze se bude prodavat majetek a bude se to tahnout dalsich par mesicu, ale jak mily pan Teper zjistil, ze tady uz konci veskera legrace, vytahl z supliku penizky a za tyden jsem je mel na uctu. Mozna, ze se poucil, protoze po soudnich vydajich a advokatovi se dluzna castka zdvojnasobila, ale pochybuji o tom. Nepsal bych to , kdybych si myslel, ze jsem byl vyjimka, ale v nasledujich mesicich jsem se setkal v praci s dalsima lidma, kteri pro tuhle firmu pracovali a kterym tahle firma dluzi delsi dobu penize a pochybuju, ze jim je nekdy da...! Pisu to tady proto, protoze proti takovym zlodejum je treba bojovat a snad to nekomu pomuze, kdyz se do podobne situace dostane.

Offline

 

#2 16-02-2009 12:57:32

arno
Člen
Registrovaný: 02-08-2007
Příspěvky: 778

Re: UPOZORNENI

adlo, dík za upozornení, vedel by si napísať čo si pre nich zváral a ako metódou, aby sme sem "vopchali aj" trošku techniky smile


Zablokovaný z vlastní vůle z důvodu napadení jiným uživatelem.

Offline

 

#3 22-02-2009 00:15:47

Souček
Člen
Registrovaný: 15-01-2009
Příspěvky: 9

Re: UPOZORNENI

Jak tvrdíte , že je nějaká společnost , která vymáhá již od 100Kč . Nevím , nevím . Před časem bylo v televizi o nějaké takové , která toto slibuje , ale nakonec se jednalo o podvodníky ! A k vymáhání celkově : jsem přesvědčen o tom , že jsou jedinci , ze kterých nelze vymoci nic ! Mají trvalá bydliště v rozpadlých rujnách , papírově nic nevlastní a chodí s doprovodem několika boxerů . Ti s nějakým "vymahačem" zametou raz dva a ještě ho předají PČR s trestním oznámením pro vydírání , omezování osobní svobody. . . A klasický exekutor , jednající dle zákona žádný "neexistující" majetek zabavit nemůže . . .

Offline

 

#4 23-02-2009 04:34:59

bejmar
Člen
Místo: Klášterec nad Ohří
Registrovaný: 26-10-2008
Příspěvky: 183
Web

Re: UPOZORNENI

Jasny žijem v Čechách a je to tu samej podvodník. Takže když už narazíte na podvodníka neplatiče proč by ste nenarazili na podvodníka vymahače jinak pokec vo dluhach je třeba tady http://www.nedluzim.cz/ (i když celý je to trapná reklama na vymahačskou firmu tak je tam popsán způsob jak postupovat i bez ní) Důležitý je si předem ověřit z kym du do kšeftu a kouknout jestli neni na seznamu dlužníků.

Offline

 

Zápatí

O SvarFóru + Pravidla

Powered by PunBB

SVARFORUM diskusní fórum o svářečkách, svářečích a svařování kovů i plastů.
Ze skupiny SVARWEB - portál vašeho svařování.   2005 Notice: Use of undefined constant Y - assumed 'Y' in /DISK2/WWW/svarforum.cz/www/forum/footer.php on line 139  -  2024


Doporučujeme:  Dětské montérky a maskáče