SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařování


Chcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat !


Navštivte také:      SVAR INFO
Reklama na SVARFORUM

Nejste přihlášen(a)

SVARINFO - magazín o praktickém svařování


Pravidla fóra - pro registraci je nutný souhlas!

Pokud se chcete zaregistrovat, musíte souhlasit s následujícími pravidly:

Co je Svarforum:
Toto fórum je primárně určeno k diskuzi o svářečkách, svářečích, svařování a souvisejících záležitostech. Můžete zde řešit své problémy s technologií svařování i se svářecí technikou jako takovou. Přispívat do fóra mohou pouze zaregistrovaní uživatelé. Nevkládejte příspěvky, které se netýkají některé z vymezených kategorií.

Registrace:
registrace do fóra je zdarma. Při registraci je nutné souhlasit s těmito pravidly!

Pravidla pro zveřejňování příspěvků:
Svým přístupem na toto fórum souhlasíte s následujícími podmínkami. Pokud nesouhlasíte, neprodleně opusťte toto fórum, nevstupujte na něj a nepoužívejte jej. Vyhrazujeme si právo tyto podmínky kdykoliv změnit a učiníme vše potřebné pro to, abychom vás o této změně informovali. Přesto je rozumné tyto podmínky průběžně sledovat vzhledem k tomu, že používáním tohoto fóra s těmito podmínkami souhlasíte.

Zavazujete se nepřispívat na fórum pohoršujícím, hanlivým, nevhodným, vulgárním nebo jiným materiálem, který by mohl porušovat platné zákony ve vaší zemi, zákony v zemi, kde sídlí provozovatel tohoto fóra, nebo platné mezinárodní právo. Tato činnost může vést k okamžitému a trvalému vykázání z fóra a/nebo upozornění vašeho poskytovatele internetových služeb (ISP) na vaši činnost, pokud bude uznáno za nutné. IP adresy všech příspěvků jsou ukládány pro případné uplatnění těchto opatření. Souhlasíte s tím, že provozovatel tohoto fóra a jím pověřené osoby má právo odstranit, upravit, přesunout nebo uzamknout jakékoliv téma nebo příspěvek, pokud to bude považovat za nutné. Příspěvky obsahující vulgarity, nadávky a příspěvky totálně nesouvisející s tématy fóra budou bez předchozího upozornění smazány, případně upraveny administrátory fóra. Jako uživatel souhlasíte se všemi údaji uloženými v databázi. Přestože toto fórum ani PunBB neposkytne tyto informace třetí straně nebo cizím osobám, nepřebírá provozovatel tohoto fóra ani PunBB zodpovědnost za jakýkoliv pokus o vniknutí do systému, který by mohl vést ke kompromitaci těchto dat.

Do předmětu příspěvků uvádějte něco smysluplného, co jednoznačně napoví o jaký příspěvek se jedná a co je jeho obsahem. Předměty typu pomozte prosím nebo znáte tohle? ostatním čtenářům mnoho nenapoví ...

Reklama komerčního charakteru je zakázána! Příspěvky tohoto typu budou bez upozornění mazány! Jedná se zejména o propagační příspěvky prodejců, výrobců, opravářů apod. Kromě toho si za bezostyšné propagování vlastních kšeftů vysloužíte BAN (zablokování vstupu do fóra).

Upozornění !
Systém rozlišuje velikost písmen u přihlašovacího jména i hesla! Pokud jste se registrovali jako Honza, nemůžete se přihlašovat jako honza - to je někdo jiný.

Licence:
Naše fórum je postaveno na systému PunBB, což je řešení internetového fóra, které je vydané pod licencí „General Public License“. PunBB software pouze zprostředkovává internetové diskuze.

Kontakt:
V případě problémů, ztráty hesla, apod. kontaktujte admina na mailu admin(zavinac)svarbazar.cz