SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Základ je rám, výplň může být cokoliv to už je to nejjednoduší.
Dobrý večer, nakonec se mi povedlo sehnat ten T jekl s čelní stranou 85mm za pěknější peníz. Není tady prosím někde nějaké téma o výrobě vrat? Zkoušel jsem hledat ale nenašel jsem nic.
Na střed je nejlepší vyhnute Z a vyhnuté T
Nechápu, už mám vymyšleno, celé to udělám z toho T jeklu. Ale chci posunout futra(rám), aby mi šly otevírat do stran. Teď je rám zapuštěný asi 150mm dovnitř, chci udělat nový zároveň s venkovní zdí. Jen se nemohu rozhodnout jak to udělat, jestli z U profilu nebo jen Lka.
Děkuji. Kamarád co dělal kdysi vrata naproti mé garáži (teď má garáž jinde), tak to má super vymyšlené a stačí na to jen ty T jekly a ještě něco. Teď hlavně potřebuji vyřešit ten rám.
Editoval varok (14-10-2022 23:00:40)
Dycky to jde nějak udělat , ale když použiješ v prostřed Z a T tak ti to krásně překreje mezeru uvnitř i venku no a když maj ještě drážku na tesnení tak to už je uplný luxus. Teď tu mám ztovna na jedny vrata nařezaný matroš.
Já tam těsnění dávat nebudu, i tak to bude luxus proti vratům co tam mám teď.
moc laciny, udelal bych to ze dreva
Jenže já mám garáž v garážové zóně, nebo jak to nazvat. Řadové garáže, asi 150. Tam bych s dřevěnými moc nepochodil.
tak to joo lituju tě, zlodejuv raj, bejvaj tam pekny kousky schovany. to chce hlavně fortelně zabespečit
Zabezpečit!
Občas se nějaká garáž vykrade, naposledy asi před měsícem. Proto jsem se ptal na ty futra, ať to trošku drží. Co občas vídám, no škoda psát.