SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR BAZAR SVAR INZERT SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Ahoj,
loni na podzim jsem se zeptal místního osazenstva na názor k úrovni svaření rámu nového motocyklu Honda Africa Twin, který jsem po dalším vyjednávání následně prodejci vrátil kvůli rozporu s kupní smlouvou. V rámci diskuze jsem nasdílel i fotografie daného rámu, které zde měly poměrně kritickou odezvu.
Dnes jsem chtěl odkázat jednu osobu na svůj příspěvek a ke svému překvapení jsem zjistil, že příspěvek tu již není publikován, přestože v mém účtu vidím, že jsem jej 6x komentoval. To, že tu tento příspěvek kdy byl je zřejmé již jen z archivu Google...
Tak se chci jen stručně a veřejně zeptat, jak to tu funguje? Probíhá tu nějaká cenzura, nebo si importér jednoduše vyžádal stažení mého transparentního a zřejmě nepohodlného příspěvku?
Pro mě je to sice již uzavřená kapitola, ale tak nějak lidsky mě zajímá, jestli se na českém internetu uklízí a čistí v zájmu prodejů a importérů ?
Děkuji.
Normálně se tu nic nemaže, ale někdy v březnu admin zablokoval celou jednu část, všeobecnou diskuzi. S tím, že jí časem probere a zase uvolní, protože se to tam zvrhávalo do politiky či co. Tak jestli to bylo v tom .... ?
Aha, díky. Určitě to byl tehdy příspěvek z všeobecné kategorie, takže to by tomu odpovídalo. V takovém případě je můj příspěvek asi bezpředmětný a může být rovněž smazán
to vlakno si pametam osobne som ani neveril ze take daco moze byt honda,cenzuru som tu nezaznamenal to ze vlakno zmizlo je zvlastne,neviem o tom ze by sa tu daco mazalo,ano hento spominane bloknute vlakno tam to bolo miesane s politikou a dalsim svinstvom tak to admin radsej umlcal
Mě to třeba mrzí že všeobecná diskuze už není tedy jestli se ještě necenzuruje.Když lidi řeší politiku na svarforum tak je to samozřejmě špatně a chápu admina že to tu nechce.Já doufám že se vrátí byly tam fajn příspěvky a diskuze.
Neviem, kam inam napisat, lebo forum nema vlakno o administracii. Tak sa opytam tu. Je mozne blokovat niektorych uzivatelov, aby som nevidel ich prispevky? Na niektorych forach sa to nastavit da. Usetrilo by mi cas ignorovat niektorych uzivatelov s x+++ prispevkami, ktori nemaju ani 1% uzitocnych prispevkov, ale pisu sem neustale nove nezmysly. Dakujem.
nie neda sa musis pouzit mentalny filter bourac pisal ze taky pouziva zisti odneho ako ignoruje 5 ludi naraz
Asi treba spravit zbierku na upgrade punBB stareho fora na novsiu verziu tam sa to da a fungovalo by aj vyhladavanie.
alebo konvertit na phpBB tam je moznost nepriatelia a mas svaty pokoj a vyhladavanie s nahladom funguje super.
zial Admin sa ktomu nikdy nevyjadri ze preco nechce spravit upgrade ani delegovat sirsie kompetencie modom.
PS: Dufam ze moju odpoved este vidis
ehm ale keby to nahodou niekedy spravil tak je to konec varoka
(stacilo bez upgrade-fora keby mal moderator pravo presunut prispevok do temy sekcie Smetisko ktore je read-only)
nemaze ale odstrani kravinu do smetiska kde to potom admin zmaze takto to maju niektore fora.
prispevky vidno ale uz na ne nejde reagovat a zaroven povodna tema je cista bez off-topic
Editoval ihlan (19-12-2020 11:57:07)
No, napisal si meno, ktoreby slo do ignore ako prve.... Asi aj jedine... Nemam problem poslat nejaky obolos na udrzbu fora, ak treba
Editoval jean (19-12-2020 09:25:12)
To je takovej problém nečíst příspěvky od konkrétních lidí? Nebo celý vlákna? Někdo se ptá na něco, k čemu nemáš co říct, tak tam nelez.
pafik1605 napsal(a):
To je takovej problém nečíst příspěvky od konkrétních lidí? Nebo celý vlákna? Někdo se ptá na něco, k čemu nemáš co říct, tak tam nelez.
Přesně tak. Když se mi něco nelíbí, tak to nečtu a nebudu vymýšlet zase nějaké ptákoviny. Jole.
pafik1605 napsal(a):
Opacne by to malo byt keby to meno neliezlo vsade kde nema "co říct"
Podla tvojej rady by totiz jean a kopa dalsich nemala co citat ani kam pisat !
Editoval ihlan (19-12-2020 11:25:22)
ihlan, jean> pozerate na to zo zleho uhla - skuste z kazdej nevyhody vytazit vyhodu
napr. az budem chciet kupit novy kompresor, tak dam do vyhladavaca "varok" a vyhladavac mi (aj napriek nefunkcnosti) na 100% vyhodi vsetky temy o kompresoroch na svarfore
potom kupim taky, ktory tam nie je spomenuty a mam takmer 100% istotu, ze som vybral dobre
Editoval rcp (19-12-2020 11:45:37)
jean napsal(a):
No, napisal si meno,
jo jehlan napsal moje jméno, hluboce jsi mě zklamal jeane
nastav si Mentální filtr - vidím 1% nick - neklikám, přeskakuju, nečtu, nevnímám (jako reklamy)
Téma (vlákna) kterým nerozumím - tam nechodím vůbec.
mám ale nastavené vyjímky třeba 1% bobbob, toho si otvírám vždy
rcp napsal(a):
ihlan, jean> pozerate na to zo zleho uhla - skuste z kazdej nevyhody vytazit vyhodu
napr. az budem chciet kupit novy kompresor, tak dam do vyhladavaca "varok" a vyhladavac mi (aj napriek nefunkcnosti) na 100% vyhodi vsetky temy o kompresoroch na svarfore
potom kupim taky, ktory tam nie je spomenuty a mam takmer 100% istotu, ze som vybral dobre
Jo, to bude univerzální vyhledávací slovo.
Pro svářečku = varok. Pro kompresor = varok. Pro brusku = varok...... Nezkusí někdo menstruační vložky?
Sorry varoku, nic proti tobě nemám, ale neodolal jsem
Chlapi, nemate pocit ze ste ako svorka vlkov co sa chysta zozrat nevinne jahniatko? Tiez ho nemusim moc citat, ale idu vianoce a sviatky... nooo...
svorka veselych vlkov - varok je v pohode, on to pochopi
osobne ho tiez moc necitam - nie preto, ze by som nechcel, ale temy okolo kompresorov a CO-ciek ma moc neberu.....
tak varok je dobrej kluk, jde jen o přátelské pošťuchování. 10let jsem četl jeho příspěvky a zuřil u toho.
Už mě to přešlo.
ako napad s tym blokovanim uzivatela je urcite dobry...ale aj ked dake vlakno zalozi niekto "nehodny" tak vecsinou sa snazia poradit aj ludia co vedia co pisu (ak to ovsem uz nevzdali) a tym padom sa daju najst aj zaujimave,nove veci
osobne ma vela krat prekvapia rozne prispevky k teme do ktorej sice nemam co dat ale za precitanie urcite stoja,nejdem tu vypisovat jednotlive "nicky" ludi ktory vedia takto nakopnut...je ich tu dost
Bouraci, ty si hovado 😁
Edit, asi ste ma zle pochopili, nemyslel som ban. Ignore na fore znamena len tolko,ze uzivatel nevidi prispevky vybranych nickov a nechodia ani upozornenia. Na funkciu tych vybranych nickov to nema v ramci fora ziadny vplyv.
Editoval jean (19-12-2020 18:57:03)
no tato funkce je např. na traktorech, ale tím se totálně rozkope téma, (i varok umí dát správný podnět) a pak diskuze nemá žádnou logiku.
Lepší je ty off topicy zkousnout.
Za ty moje (a není jich málo - uznávám) se omlouvám
Stránky: 1