SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
|
Nejste přihlášen(a)
Jen tak mimochodem, pár obrázků z bříška Alfa In Homer 181

https://youtu.be/dqjdR3tBU5g
Editoval SITMIR (08-07-2020 17:13:46)
To jsou vaše obrázky? Nakonec jste koupili ten Alfa In?
To je z výstupní kontroly v Alfě.
Aha, jsem myslel že už jste toho Homera koupili.
Pořád váhám s tím Omicronem 176ls. To jištění 25A mi nedá spát. Mám obavu že při vyšším výkonu mi to bude vyhazovat jistič a budu se trápit.
A staví ten Alfain v Čechách z čínského pajšlu, nebo už je to komplet čínská krabice, kterou v Čechách pouze někdo polepí?
Prej to staví tady.
SITMIR napsal(a):
Pořád váhám s tím Omicronem 176ls. To jištění 25A mi nedá spát. Mám obavu že při vyšším výkonu mi to bude vyhazovat jistič a budu se trápit.
Při vyšším výkonu mi typ 195 jistič snad nevyhodil, jen při startu někdy vyhodil 16B. Měli to v servisu na doladění a bylo to pak o hodně lepší, nakonec jsme se dostali k jističi 20A a to je OK. Jinak jistič 16C mi párkrát vyhodil při startu i Picomig
No ono by asi pak bylo řešení natáhnout jednu fázi ze zásuvky na 380. ![]()
No mě zatím ten Gamastar 176L nevyhodil ani 16A jistič, ale mám typ C. Hlavní jistič v rozvaděči je 20A/B. Ale na maximum jsem s tím zatím delší dobu nesvařoval.
No uvidím jak to dopadne. Dostal jsem zajímavou nabídku na PERUN 200 MIG MAN PFC + hořák PARKER SGB 240 4m za cca 20 tisíc tak mám o čem uvažovat. Powermat včera taky odjel do světa
.
Editoval SITMIR (09-07-2020 12:29:18)
Jees ked mas typ 195 tak mohol by si napisat ako zvara pri mensich prudoch s co2 + ako s elektrodou ? Kamos rozmysla ,ze by mu stacil do dielne ale nemali tu 195 na vyskusanie v obchode ![]()
Tak rozhodnuto a objednáno....... IDEAL Tecnomig 212 LCD + Hořák BINZEL ABIMIG A T 155 LW - délka 3 metry ![]()
Tak gratuluji, snad už budete spokojen.
Díky moc. Podle recenzí nejspíš ano. ![]()
Ja bych Te pak poprosil jestli bys nemohl srovnat ty dva hořáky. At vim jestli koupit ten Binzel. Dekuji
Určitě zkusím, není problém ale záleží kdy to dorazí. ![]()