SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
varok napsal(a):
Ondras83: Přece nemůžeš srovnávat staré odbočky s invertorem.
No můžu srovnat telwin a ideal, telwin 22 tis, ideal 11tis...toho telewina bych přirovnal k powermatu, na max jaks taks, jinak to jen prská, už jsem to někde psal, nebudu to opakovat a marnit nad popisem takovýho krámu svůj čas.
Za mě je ideal naprosto perfektní.
Editoval Ondras83 (24-01-2021 18:12:47)
Hladal som a nenasiel som zvaracku ideal 212 premium edition s regulaciou nikde na PL shopoch ? ak by niekto narazil prosim link , dakujem
Ondras83: Nevím co máš za Telwina, ale srovnáváš s Powermatem nějakou odbočkou nebo už invertorem? Tvé přirovnání se mi moc nelíbí, ale jak jsem psal, záleží na typu obou mašin. A ten Ideal je někde úplně jinde a když to chválí i Discovera, tak to bude slušná mašina.
Ono i ten Powermat invertor je dost slušná mašina proti Telwinu trafíčku.
Však jsem to psal. Ty Telwin mašiny klasika obočka typu Bimax nebo Telmig jedno jaký typ, budou invertorové mašiny proti nim vždycky lepší, i ty největší šmejdy.
Editoval varok (14-02-2021 18:18:37)
Srovnávat Powermata s Idealem je jak srovnávat Oktávku s trabantem:)
Misssssko : Tuto verzi nikde jinde než na naraditechnik.cz nekoupíš. Je dělaná jen pro tento e-shop. Ale kdybys chtěl určitě ti pošle na Slovensko. Skladem jsou už asi jen dvě mašiny v Premium verzi.
Discovera napsal(a):
Srovnávat Powermata s Idealem je jak srovnávat Oktávku s trabantem:)
Misssssko : Tuto verzi nikde jinde než na naraditechnik.cz nekoupíš. Je dělaná jen pro tento e-shop. Ale kdybys chtěl určitě ti pošle na Slovensko. Skladem jsou už asi jen dvě mašiny v Premium verzi.
Aha ta asi preto, dakujem. ty tam pracujes?
Editoval Misssssko (14-02-2021 21:06:16)
Ne nepracuji....testuji prodávané svářečky a může si každý tu mašinu u mě na dilně i koupit aby nemusel objednávat přes e-shop. Na skladě po většinou minimálně od každého kus mám z daného e-shopu. Nijak mi to nevadí.
Přestavba je výrobcem BADEK povolená i se zárukou ale sám by to nedělal...nevyplatilo by se mu to.
ak tuzis odkial sa ten nazor berie tak napriklad pozri
https://www.svarforum.cz/forum/viewtopi … 93#p157893
hned podnim je moj nazor ja som nemal problem
ale boli aj problemy vid worm666
http://www.svarforum.cz/forum/viewtopic … 89#p128689
oprav si link v nastaveniach mas zle napisany link - chyba ti tam ":" odporucam tam nechat len www.domena....
inak to nebude klikatelne...
btw socha alebo dudek lebo pekna cestina bez googla...
Editoval ihlan (17-02-2021 15:09:48)
migomatx0 napsal(a):
Jako polský prodejce musím říci, že objednávky z České republiky jsou poměrně časté. Nevím, odkud se v prvním příspěvku vzal názor na problémy se stížnostmi. Poláci nejsou ruští: P
Mohl by jste prosím napsat něco blíže o svém obchodu, zda máte kamennou prodejnu, kde se nachází, odkaz na internetové stránky, jak probíhá obchod mezi vámi a zákazníky z Česka, jakým způsobem zasíláte zboží, způsob platby, kde je možné si zboží osobně vyzvednout a pod......
Dále mě zajímá, zda se u Vás dá zakoupit SPARTUS Multi Pro 200 4in1 https://spartus.pl/urzadzenia-tig/ac/multipro200_4in1 , jaká je jeho cena pro zákazníky z ČR. U nás jsem ho nikde v prodeji nenašel. Případně uveďte další informace ke svářečce a obchodu.
Děkuji Zdeněk.
Vždyť má odkaz na www u svého nicku a hned ihlan píše jak ho polidštit k funkčnosti. Na jeho stránkách máš vše.