SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1 2
Famater napsal(a):
I proto dělám klobásy i když jak poznamenal bobo.. jsou jich plné krámy
Takových jako bobo běhaj po světě taky bambiliony ....
Inu jak říkával dědek , jména hloupých , po fšech sloupích ............
pafik1605 napsal(a):
Tak, druhé šubláde. Moc se mi do něj nechtělo, v těch vedrech. Ale ochladilo se ....
Jako za remeslne provedeni rozhodne respekt.
Jen zda se mi to, nebo ty diry ve dne (a ostatne i ten obdelnikovy vyrez vzadu) odpovidaji ATXu? ;-)
jouda74 napsal(a):
pafik1605 napsal(a):
Tak, druhé šubláde. Moc se mi do něj nechtělo, v těch vedrech. Ale ochladilo se ....
Jako za remeslne provedeni rozhodne respekt.
Jen zda se mi to, nebo ty diry ve dne (a ostatne i ten obdelnikovy vyrez vzadu) odpovidaji ATXu? ;-)
Nezdá ...
Editoval pafik1605 (09-09-2024 22:29:32)
A tomu se říká dvojnásobná radost. Zmizelo něco co už dlouho někde překáželo a ještě se nemusel kupovat materiál.
Charon napsal(a):
A tomu se říká dvojnásobná radost. Zmizelo něco co už dlouho někde překáželo a ještě se nemusel kupovat materiál.
No, fůra se toho nakoupila; v šuplíku bude komplet cnc část konzolové frézky. MB, zdroj, disk, větrák, to jsem měl. Drivery, zdroj pro serva a převodní desku jsem kupoval. Ještě musím vymyslet, jak se dovnitř poskládá dotykovej monitor, kterej zatím nemám.
pafik1605 napsal(a):
stano napsal(a):
Rohová nožnica a segmentová ohýbačka by veľa pomohli.
A kdybych se na to vys... úplně, bylo by to nejmíň práce
Mimochodem, pomohly, ne pomohli .... Ledaže by u vás na slovači žili/y samostatným životem
Stano to má správne.
Pafíku, rozumím tomu tak, že ti do dílny přibyl další kus?
Rozumíš tomu naprosto správně; přibyl další krám, kterej překáží
Já snad budu muset prodat mašinu. A kdybych jí prodal, vešel by se tam ještě další krám ....
Tu prodej ale až když tě budou nesnesitelně bolet kolena.
Určitě bych to prodal. Jedině tak si vytvořiš místo na nové věci, které nutně potřebuješ.
F-T: přesně vy dva se mi v kebuli perete
Na mašinu nešahej. Znám člověka co si jí chtěl dát do obýváku, dokonce to měl i slíběný že bude moct, nakonec ale neprošel přes manželku.
Charon napsal(a):
Na mašinu nešahej. Znám člověka co si jí chtěl dát do obýváku, dokonce to měl i slíběný že bude moct, nakonec ale neprošel přes manželku.
A ehm, manzelku teda musel dat do garaze?
S manželkou bych se o tom nikdy neradil. To i pes tomu rozumí více a ví, že to vše potřebuji.
Já to mám podobně. Já ženě nekecám do nákupu bot a hadrů, ona mi nekecá do nákupu strojů a vybavení .
Ona má takovou zvrhlost; objedná si třeba patery šaty a druhej den je zase všechny vrátí. Některý eshopy už jsou na to zařízený, přibalujou k zásilce hned vratkovej formulář a dokonce provozujou sběrny, aby to dámy nemusely posílat poštou. Jen to tam odnesou.
To je současný trend a docela mu rozumím. Dřív to bylo také, třeba manželovi manželka přinesla 3 boty a pak druhý den dva páry vrátila.
Hlavně že ty nepadnoucí šaty vrátí a nevrší doma. Pak je také styl, že se nakupuje a ani nerozbaluje balíček. Nadšení z koupě v době doručení opadlo a už se vybírá něco jiného.
No a nakonec je styl, že se kupuje do zásoby. Zrovna před hodinou jsem hledal samopřídržný klipsy z Aliku a rozsypal a promýchal při tom 600 těsnících kroužku. Klipsy najdu až je nebudu potřebovat. Stejně jsem váhal zda si nemám přídržný pacičky vyrobit, no asi je rozhodnuto.
Editoval Charon (14-09-2024 12:04:00)
Charon napsal(a):
...
No a nakonec je styl, že se kupuje do zásoby. ....
To jsem teď udělal. Koupil jsem plnou nádrž benzínu á 33,90 a objednal 1,5 kila kávy ....
Co nádrž, ale plnou vanu benzínu by to chtělo za tu cenu, co když nebude. Pěkně do zásoby než nám ho zdraží další daní.
Klipsy jsem našel.
Stránky: 1 2