SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Prosim o radu mam tiez doma robenu zvaracku a chcem k nej zmontovat usmernovac ale ma nizke napetie na prazdno. Preto chcem dovinut zopar zavitov .No ale mam len hlinikovy drot aj s izolaciov ja to z nejakeho elektrickeho vedenia . mozem dovinut aj s timto hlinikovim alebo musí byt medeny drot.
Když se ti tam vejde , dej tam Humpolec .
Miesta je tam dost len ci to nevdy med z hlinikom ci nebude oxidovat miesto gde to spojim.
Pepo a kolko je to napätie naprazdno striedaveho ? Da sa to spojit , a nebude oxidovat ak sa naucis aj pravopis :-)
Mezi oka dáš mosaznou podložku , lepší by byl cupal , když od nějakého elektrikáře seženeš .
bobobo napsal(a):
Mezi oka dáš mosaznou podložku , lepší by byl cupal , když od nějakého elektrikáře seženeš .
Ale ta mosaz na svářečku pro kutila obvykle stačí, kolik asi naběhá hodin za rok a kolik z toho při pořádné zátěži.?!
Aprpo pán menom ATISHAJN nech sa stará sam o seba nie o môj pravopis ,potreboval som len radu nie jeho komentár.
Stránky: 1