SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1 2
Tady je k tomu video:
https://www.youtube.com/watch?v=AffmRC_lt1Y
Pokud má být špička co nejrychleji s co nejmenším úběrem přesně kuželovitá problém to je.O tom jak byly eldy pozohýbané jsem se ani nezmiňoval,to jsem si v rámci možností porovnal,nicméně 2 to nepřežily.V akině v přípravku taky brousím.Nicméně ta šišatá rychleji ubývá a je to stejné jako prodávat zkažené potraviny(asi národní zvyk šulit a šmelit).Když to srovnám s Froniusáckýma zlatýma ty vydrží bez broušení cca 7-8x tak dlouho(měřeno délkou sváru).Pro zajímavost ty měly typickou ovalitu 2,38/2,42(43)mm
Famater napsal(a):
Peprniku, ty čočky nejsou stejné. V prvním odkazu jsou Stubby a na druhém jsou normální dlouhé.
Dík
K tolerancím elektrod. pro 1,6 to je +-0,05mm a pro o2,4 +-0,08mm.
Od EMICA_2 jsem už dost nakoupil a osobně zatím žádný problém. Eldy pravda kupuji v obchodě. Jinak Peprniku ten druhý odkaz od toho číňana je opravdu kvalitní a sám jí mám od něj. Jen ty XL délky se nedají použít pokud máš hořák v provedení Flex. Flex krk se roztřepe na tu délku..na klasiku pevný hořák to je do špatně přístupných míst bez problémové.
Jinak kamarád na Jižní Moravě koupil celou krabičku červených 2,4 a 4 z nich byly křivé do praku i do vrtule zároveň. Když jí dal do vrtačky smrdělo to jak když se pálí dřevo odlupovala se už nepatrná špička. Toto jsem ještě neviděl. Takže ač jsem to nepobral byl na tom hůř než Vy co jste to kupovaly od EMICA_2 škoda, že jsem jednu nevzal klidně bych to nafotil a zájemcům rozlámal na vyzkoušení, aby věřili co jsme čuchali. Bylo to fakt jak ze dřeva.
Discovera:Ale jo,třeba hubice nebo domky i většina kleštin v pohodě,eldy jsem bral ve snaze najít alternativu a případně něco ušetřit,ale kupecké počty mě vyvedly z omylu.Ještěbže jsem upustil od záměru vzít krabičku od každé tloušťky a barvy to bych teprve nadával.
Stránky: 1 2