SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR BAZAR SVAR INZERT SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Ahoj, chtel bych timto poprosit moderatory, zdali by nemohli presunout moje tema "Nekdo z Tesinska, Trinecka, tig rady" z pokecu do sekce TIG/WIG nebo do sekce Vase/nase stroje. Rad bych nektere sve dalsi postupy konzultoval a popriklade si dohledal predchozi informace. To tema je pomerne obsahle. Dekuji
Zdejší moderátoři nemají žádnou možnost manipulace s vlákny či příspěvky. Máte-li neodbytnou touhu, obraťte se přímo na majitele těchto stránek - administrátora tohoto webu.
jirkati napsal(a):
Zdejší moderátoři nemají žádnou možnost manipulace s vlákny či příspěvky. Máte-li neodbytnou touhu, obraťte se přímo na majitele těchto stránek - administrátora tohoto webu.
ale predsa len niekto pozera.......
spam ohladom pneumatik niekto, kto moze, zmazal
Editoval rcp (14-05-2020 10:24:13)
pozera ked ukazes prstom ..... inak pozrite bude v lidli CO2 konecne s cievkou a odjimatelnym horakom
nedalo mi takmer som zalozil lidl 2 temu
Editoval ihlan (14-05-2020 22:39:30)
To by mne zajímalo, kde udělali soudruzi z NDR chybu. Multifunkční svářečka MMA, MIG, WIG, ale na WIG hořák zapomněli.
Stránky: 1