SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR BAZAR SVAR INZERT SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
Ahoj né že bych byl zvědavej , ale jak dopadla soutěž?
admin napsal(a):
Výhry odeslány.
Odeslány - potvrzuju. Jednu z výher (dvě vstupenky na veletrh) získal kolega ze slovenska, kvůli vzdálenosti je nevyužil, tak je se mnou vyměnil za elektrošrot.
Admin, když něco řekne, tak to platí. Admin prohlásil že bloknutý sekce Svárforumu odjistí. Admin nikdy nelže.
Mam lepsi napad kto trafi datum kedy pojde tema: Pasova bruska ma brusny pas zdarma
http://svarforum.cz/forum/viewtopic.php?pid=127292
lidl sme si zalozili novu aj kecalkovo mame ale Pasova bruska sa mi nechce
no ide druha vlna a kvoli korone sa to odkladalo teraz sa to bude 2x odkladat potom pojdu vianoce a tak dálee..
Editoval ihlan (23-08-2020 06:57:52)
ale pasy som zalozil vcera
http://www.svarforum.cz/forum/viewtopic.php?id=12479
uz sa to plni informaciami
Editoval rcp (23-08-2020 07:00:03)
hej a uz ti tam riesia brusku - ja sa smejem ako ma chces zatiahnut do debaty do ktorej som sa aktivne NEZAPAJAL
Editoval ihlan (23-08-2020 07:00:57)
to vies - karma je zdarma > to mam za to, ze ja nie som tiez prave ten, kto dodrzuje pravidla......
Editoval rcp (23-08-2020 07:24:10)
A ešte je platná tá vstupenka na veľtrh ? Ja by som sa išiel pozrieť na novinky z 2008 roku.
je tady město Jičín, tam co bydlel Rumcajs. Tento víkend je tam veletrh stavební techniky + nějaké stroje. jao kúpim ti lístek
Poznám Nový a Starý Jičín. Tam slúžil na vojne můj tata. Ale rád sa pozriem aj do Jičína. Lake Mácha poznám dôverne. Zamlada som si tam každý rok močil tie moje otlaky
Ty mne lístok, ja Tebe a Tvojej bytnej nejaké dobre pitíčko.
jao napsal(a):
A ešte je platná tá vstupenka na veľtrh ?
Ja by som sa išiel pozrieť na novinky z 2008 roku.
,to smrdí novým vláknem "jak si zbastlit z budíku stroj času"nebo něco podobného......
Mať stroj času, zamknuté vlákno by bolo odomknuté