SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR BAZAR SVAR INZERT SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1 2
Mně je naopak z toho trochu smutno.
Povedená taškařice
Debil.
Také si myslím ,že ten člověk něco umí a v něčem je dobrý . Neni třeba bavit lidi takovými přizpěvky. U mě má respekt.
Normální nadsázka na konec roku, asi nikdo nebyl uvedený v omyl obsahem videa. Rozhodně je to vtipnější než nejeden vánočně-silvestrovský pořad v TV
problem vidim len v tom ze on tie sifonky fakt sadi lebo tomu veri...mna by skor zaujimalo ktory sused mu to meni za normalne flase ?
to nemyslis vazne...to by neveril nikto...ci ano
Co jsem koukal na některé jeho videa, tak to dělal s více věcma. Už si nepamatuji přesně. Je to hold nadaný herec.
co mam info tak sadi aj bowdeny a ked su dost dlhe tak ich chodi na zahradu strihat...tu sortu ma dovezenu z usa ale je to gmo tak ma to moc nelaka,pestuje sa to na podobnej konstrucii ako vinič
Editoval pavol.sk (03-01-2021 22:52:30)
bourač napsal(a):
https://www.youtube.com/watch?v=xfsZrjpFkrw
Bourac Klimbika nepozeras a tento kanal pozeras? no kazdy mame nejaku uchylku
Stacilo by keby postrihal vsetky faily, co pri natacani a oprave za rok nazbieral.
Nieco ako su v TV/Radiu brepty z vysielania a mal by lepsi diel.
Davnejsie mal video ako cpe rypak do kondikov plazmy ktoru neopravil a potom mal take kde dostal supu
od nabiteho kondiku ze mu to urvalo kus zeleza zo zveraku
Tusim chalan ma/mal nejaku asi revizacku peciatku len si to asi dlho neobnovil
Inak ked som si pozrel na tvoje otvorucanie video prisla mi na um pararela Kraus vs. Killer obaja tocia video KLIIK
Humorne je ze ked si zalozite v kazdej sekcii nejaku kecarnu lebo povodnu nam ani v 2021 nevratia
tak to admin moze zavret cele
Aj tak si myslim ze daleko lepsia kvalitka scenara a videa je oprava keramickeho hrnceka TIGom
https://www.youtube.com/watch?v=vKWfW-MIRHc
aby sme ostali v nadpise temy (viem uz to na fore 2x bolo ale aspon si to mladsi pripomenu )
niekto na fore daval ako miestny clen boraico zvaral antikoru lacnym invertorom ten prispevok sem
patri len to video nemozem najst
Editoval ihlan (04-01-2021 02:26:56)
Heh, asi som spadol z iného vesmíru, ale mne to video prišlo náhodou vtipné :-)
Asi to bude tým, že niečo podobné som pred rokmi už čítal (http://www.olaske.sk/?go=rsa_detail&id=11)..
Editoval jarinox (04-01-2021 06:39:42)
nahoře kvasí jedno dosti odborný vlákno, nechci ho zasrat off topicem. Je to jen moje doměnka...
Někdo statečný a "chytrý" vysoutěží zakázku, třeba posvářet 10 000 kusů plechů. Má doma trafo po dědovi.
Vloni se mu povedlo zavařit prasklou branku do dvora.
Zadavatel zakázky má kritérium nejnižší cena. Cena obvyklá je kolem 1€ za svár.
Chytrák vidí 10000€, je skromný a sebejistý, nabídne to za 50centů a - vyhraje.
No jo, kuwa vono to ale s tím trafem moc nejde. Co s tím? Naštěstí je tu Svarfórum.
Místní mozkový trust pomůže.
Já se jen slušně zeptám jak velké plechy to jsou, jaká tloušťka a jak velké budou sváry?
??? O čem to mluvíte?
var.1 - vzdám to a podle smlouvy zaplatím penále/odstupné
var.2 - koupím pořádný stroj s tím že se mi zaplatí (to bych udělal já)
var.3 - nechám to udělat někoho třetího za 0,25e za svár, rozdíl mi zůstane
var.4 - železo dám do šrotu, shrábnu peníze a zmizím
EDIT: ale na tyto možnosti určitě bourač přišel sám...
Editoval Krupp (13-01-2021 19:26:40)
varoku, pafiku, dávejte smajlíky jináč není poznat zda jste natvrdlí nebo nečtete odborný vlákna.
pěkná práce pane Kruppe já vlastně posledních pár let používám verzi č.3. Sehnal sem si pár šikovných kluků, připravím jim všechno až pod nos.
Dodám vercajk, matroš, všechno to tam odvezu. Prostě Full servis.
Mojí pracovní náplní je vymyslet to v potřebné kvalitě ale levněji než konkurence.
Nikdy to nevzdám, var.5 - když to nevychází finančně, zadotuju to ze svého. I to se mi jednou za 10let přihodí. Pak to nahrabu někde jinde (příště).
bourač napsal(a):
............ když to nevychází finančně, zadotuju to ze svého. I to se mi jednou za 10let přihodí. Pak to nahrabu někde jinde (příště).
pozeram, ze aj ty uznavas tu cinsku filozofiu rovnovahy.....
bourač: Já jsem natvrdlý.
Bouraci, ty skaredy monopolista
Robine- já taky, na starý kolena jsem to konečně uznal a smířil se s tím.
Je to paráda, člověku se velmi zjednoduší a zpříjemní život.
pafiku přizenej se taky!
jo - jde o to svařování mědi...
Aha, tak děkuji za objasnění. Jestliže se jedná o bodování a za jeden bodový svár 1e, to je potom jiná.
bourač: já su taky natvrdlý; kdybych pochopil nějakej chtip, tak bych tam smajlíka dal.
ahá, to se jedná o ty měděný plechy v jiným vlákně? A jak to mám sakra vědět, že pomlouváte někoho někde jinde
Editoval pafik1605 (14-01-2021 09:15:06)
Verze 3 je obvyklá při řešení státních zakázek. Vysoutěží se např.kilometr asfaltu za za půl miliardy a ten, kdo ten asfalt ve finále opravdu udělá, dostane 200.mil. On se ale státní zakázky zúčastnit napřímo nemůže, protože nesplňuje kvalifikační předpoklady. Než to k němu propadne, zůstane každému, přes kterého to projde, 50.mil.v kapse. Pokud by se ve státních zakázkách vynechali všichni zprostředkovatelé, bude státní rozpočet 100 miliard v plusu. Má to ale jednu chybyčku, peníze, o které by byla zakázka levnější, by chyběly v oběhu, což také není možné.
Nechyběly, firma by místo 1km asfaltu mohla udělat 2km, takže např. mezi obcí Nová Ves a Stará Ves které jsou někde přes pole u sebe by nemusela být jeden rok od května do září uzavírka kvůli jednomu mostku přes potok a následující rok druhá uzavírka kvůli druhému mostku o 500m dál, zvládli by oba najednou. Co by pak ale dělali krajští úředníci? Měli by jen polovinu práce, někdo by si všimnul, že je jich už moc a nemohli by se přijímat další, aby bylo více slepých, hluchých a loajálních voličů stávajích vlád. A co by dělali ti, co ví, jak něco vysoutěžit?
Stránky: 1 2