SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Taky jsem to měl v krajích chycené k t20 desce.To že jsem matroš seskládal budoucím svárem přes díru jsem zjistil až když jsem po svaření a vychládnutí pátral po příčině toho lokálního propadu-lázeň už během svařování jakoby poklesla.
Editoval Ládes (31-08-2015 23:48:51)
Na svařování nerezu používáte pulzní TIG? Jak nastavujete parametry, jako frekvence, spodní hodnota proudu, šířka pulzu?
no pravdaze ze sa da :-)
Trubky na tupo ku sebe a na kyvacku
jafi napsal(a):
no pravdaze ze sa da :-)
Trubky na tupo ku sebe a na kyvacku
a preco hned kyvacka? - praveze ta kresba moc na kyvacku nevyzera
napr. ani pri tychto zvaroch sa hubica nedotkla materialu - nejak tomu jazdeniu keramikou po materialy nemozem prist na chut:
ostatne sedi - natupo k sebe a rozliat hrany
Editoval rcp (08-03-2016 21:44:59)
kyvacka je dobra ale nie na vsetko mozes mi povedat ako si zvaral tu prirubu?zvarovacie parametre atakdalej?
Editoval tomas brisuda (08-03-2016 21:48:50)
natupo k sebe, bez pridavneho materialu, 55A
ale podla kresby tvojho zvaru usudzujem, ze som isiel o dost rychlejsie, ako ty
Editoval rcp (08-03-2016 21:51:41)
aha lenze odnas chcu aby boli zvary prevysene takze pridavame drot
ta prva fotka to nie je moj zvar tak by som ton chcel zvarat no a tie dve su moje su robene na kyvacku rychlost sa tazko urcuje a je to s pridavnym materialom
to rcp: Asi som inak pochopil otazku. Ja osobne by som to tak zvaral a samozrejme kde sa neda, tak ako si popisal ty. Mas pravdu na tom obrazku to nieje kyvacka a ani trubka (stena 2 mm).
jafi napsal(a):
...Mas pravdu na tom obrazku to nieje kyvacka a ani trubka (stena 2 mm).
ked sa na ten obrazok pozeram, urcite budes mat pravdu - na 2mm stene by ten zvar bol urcite viac sivy
rcp napsal(a):
jafi napsal(a):
...Mas pravdu na tom obrazku to nieje kyvacka a ani trubka (stena 2 mm).
ked sa na ten obrazok pozeram, urcite budes mat pravdu - na 2mm stene by ten zvar bol urcite viac sivy
taky sivy ako na tej mojej kyvacke
Editoval tomas brisuda (08-03-2016 22:10:00)