SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Prosím ,
nemá někdo kontakt na stylese?
Na email mě nereaguje.
Děkuji Pavel
Mne Kitina zletela zo stola-moja nepozornost,počas prevádzky a nič sa jej nestalo. Možno vdaka tomu,že padla na bok a nie hranu. Ale pochybujem,že by prežila test ,ktorým su podrobené špičkové profi invertori.
Někdy zlobí odkazový systém volbou emailu přímo ze stránky. Pak je lepší nakopírovat adresu do Nového emailu ve vlastní poště. Pak to nemá označení u příjemce jako zpráva ze Svarfóra.
Bohužel nefunguje.
Může mě někdo poslat kontakt nebo tel. na email : pavel0065@seznam.cz
Děkuji P.
styles je jen chyba v Metrixu...
Když pojedeš po dálnici z Brna na Blavu po pravé straně je ta levná pumpa - nedaleko působí jeden velmi zkušený praktik (jméno se mi nevybavuje) opravář elektroniky. Ten by mohl vědět jak Matrix ovládnout.
Tak naj priatela a mladoboleslavsky modry zazrak sme uz videli co tak ukazat cim zhavis elektrodu (ukazes cim doma zvaras ?
No nic ja som take pichlave stvorenie ja som si to asi nasiel. Ze by TRITON xxx DC (mozno 220-tka)
Zdravíííím
A teraz k teme podobne vlakna
http://www.svarforum.cz/forum/viewtopic.php?id=5810
http://www.svarforum.cz/forum/viewtopic.php?pid=101209
A toto je na tom najlepsie LFT pred 3 rokmi (to som si musel nechat na koniec) este pre istotu kopia
Hlavne ze ste sa tu pohadali kvoli tomuto..
PS: Sef ma vkus vybral pekny odtien na kabriolet aj zabezpecenie naradia ale ako ten FAVORIT v zime kuri to je otazka
Editoval ihlan (31-08-2016 20:33:53)
Ihlan tohle mě pobavilo. Thumbs up.
No, jste opravdu vedle, dovolte aby Vás poučila ženská,výrobce cabria je MTX v Mělníce, pro německý trh dle návrhu dizajnéra Václava Krále.Vyrobeno 197 kousků, exsistuje jich cca 60.Škodovka se od toho distancovala, crasch testy se prováděly v Německu, 170% tuhosti v krutu proti favoritu, stavělo se na zakázku a 4 typy motorů, je v tom i 16 golf.A náš maskot,puberťák co by ho chtěl pan Joe 66 dát makačům ke sváče, mimochodem ,odkud ty agenturní dělňasy máte že se cpou štěkánkama, strašně rád se s tím vozí.No a bedýnky by jste chtěl vidět? Snad příště, třeba vBrně něco bude a koupím si,heč, bych se ráda pochlubila novým strojkem.
Ne bedynky. Len chceme konecne vediet co mate doma, ale pockam az nieco kupite mozno toho Sharka a spravite recenziu.
Modry zazrak ma podvozok z Favorita aj interier prerabal sa az inde. V tej dobe to ani inak neslo. A ako kuri sme sa nedozvedeli.
Ale zase sme skoncili pri vareni tentoraz na iny sposob. Inak som vegetarian uspokojim sa s infom o tej bedynke na domace zvaranie. Len dostat jasnu odpoved.
Editoval ihlan (31-08-2016 23:08:25)
A to s tym veteranom chodite na srazy alebo makat ? Lebo aj moji makaci -niektori ciernej farby-cigani uz maju renaulty,pezoty,dodavky a ine solidnejsie vozy na pracu,robotu a favority dorazaju akurat doma ked idu do lesa na drevo Sa cudujem to musi byt ako blbe ked pridete makat niekde niekomu nieco pozvarat a z favorita co stoji 200eur vytiahnete masinu za 2000ecok ? Podla vasej teorie,ze len drahy stroj kazdy musi mat by ste fakt mali mat mercedes aby ste reprezontovali na urovni Vasu zvaraciu skolu lebo tak to s tym favoritom vyzera ako by tam prisli cigani makat na fusku za par drobnych
No, a představte si,že se mi to líbí, myslím že když vyndám z toho veterána veterána Picotig 180 puls je to hezčí než Váš snědej makač s Rilonem vyndanej z Vašeho mercedesu.Krom toho se tohle blbě krade na rozdíl od těch pežotů a renoltů,že?A napište nám prosím jaké certifikáty pro Vaši firmu jsou typické, pro tak velkou stavební firmu jsme ještě nic nedělali,tady je to většinou OSVČ a těm nevadí že jezdíme v MTX, no máte pravdu, mercedes to není.My raději koupili ty spolehlivější svářečky, asi jsme udělali chybu, přece jen ta reprezentace má něco do sebe......zdravím
Teraz som sa riadne rozosmial,ze sa to vraj blbe krade Ten Vas modry maskot by makaci ukradli a rozobrali do 15minut . A viete ako? Obycajnou sekerou to ide najlahsie .Velke iveco tak bolo rozobrate za hodinu . Ale v dnesnej dobe kedy su ceny zeleza na minimum tak je otazka ci by sa niekto zapodieval aby Vam ten Maskot chcel ukradnut . A tu sa vzdy nieco nove dozviem
Tady už přestávám chápat smysl toho žvanění. Když na stavbě vidím řemeslníky, kteří umí a mají k tomu odpovídající vercajk tak mě vůbec nezajímá čím přijeli. Když přijede taxíkář starou šunkou, tak ho nebudu hodnotit podle toho jestli má doma na práci kolem baráku migatronik nebo gamu. Nejhorší zkušenosti mám s "podnikateli" kteří příliš hledí na dojem a proto příliš řeší svou vizáž a přitom na rubu toho vymakaného obrázku bývá hnůj. To jsou ti nagelovaní, nastříkaní všelijakými deodoranty a přijedou dojednávat zakázku rozsahu jako je rekonstrukce koupelny a p. nějakou Alfou Romeo, Subaru ap. Vůbec nechápu proč by mělo špatně působit, když Evita přijede svým veteránem (mimochodem jeho hodnota není odvozena od váhy ) a vyndá z kufru kvalitní nářadí, které ji živí.
Moc hezké a cenné auto. Evita vypadá taky že není k zahození a ještě umí svařovat. Co si přát víc.
Aby preskocila iskra
s Picomigem přeskočí jiskra vždy a za jakýchkoli okolností. Pokud se toho s podvozkem a brzdami Favorita řidič dožije
Opravdu se tady nikdo nenajde kdo má nějaký kontakt na stylesse?
Potřebuji něco opravit a rád bych to svěřil jemu.
Pošlete na email pavel0065@seznam.cz
Děkuji P.
Famater zle si to pochopil. V Evitinom pripade kedy kazda vec musi byt znackova-hlavne zvaracky tak by mal byt aj vozovy park na neakej urovni ked uz baziruje na tych EWM zvarackach a reprezentuje aby to malo neaku uroven V podstate su tu dve paralely z praxe pisem alebo ako by som ich nazval-ked pride podnikatel k zakaznikovi na neakom vraku tak jednych to odradi,ze potom aj robota bude na pikacu a nedostane zakazku a potom je tu druha strana mince ,ze ked sa podnikatel zastavi u zakaznika aby dostal zakazku na lepsom vozovom parku-lepsom aute tak niektory zakaznik to nemoze prekusnut,ze clovek ma lepsie auto ako on, potom aj keby cena roboty bola najnizsia oproti konkurencie tak zakazku nedostane lebo zakaznik je ,,akoze,, urazeny -zapracuje zavist,ze niekto sa ma lepsie a je po zakazke . Ze kazda klientela je ina .Na demolaciu starej budovy stacia aj cierni makaci v starej dodavke alebo felicii ale na vacsiu fajnovejsiu zakazku by uz na klienta clovek dojem Favoritom neurobil aj keby z neho vytahoval Ewm poklady A potom je tu este klientela ktoru nezaujima ake stroje clovek dotiahne na stavbu ale ako bude zrealizovana zakazka a hlavne v co Najnizsej cene ! Cize ci bude konstrukcia alebo zabradlie alebo roxory pozvarane ewm-kom alebo fronikom alebo cinanom-to je zakaznikovy u riti . Zaklad aby to drzalo,bolo to pekne na pohlad ,urobene v dohodnutom casovom termine a za dohodnutu najnizsiu cenu.Tot tvrda realita . A v tomto sektore keby prislo aj desat Evit na neviem akom modrom maskote a mali by ovesane na sebe aj ewm monterky s ewm zvarackami a ja neviem co este s ewm tak zadavatelovi by to bolo u háje . Ale kedze podla slecny sa produktivita da dosiahnut len s najdrahsimi masinami tak ked do pekla tak na poriadnom konovi a urcite by slecne viac slusalo vystupovat z neakej peknej novej dajme tomu mercedes dodavky ako z neakeho stareho favorita
Věřte, že kdyby kolega styles o kontakt stál, tak už se vám dávno ozval. Je to každého věc, zda uvede do svého profilu skutečnou emailovou adresu nebo zda si ji později změní. Nejste první, kdo stylese marně zkouší kontaktovat emailem.
jo psi , psi .....
Pavel0065 -aj pan bobobo by mal byt elektrikar tak nech Vam to opravi on-aspon tu potom mozte dat na neho neaku recenziu,zeci je fakt taky dobry alebo lepsi -aspon budeme v obraze
Joe66 napsal(a):
tak by mal byt aj vozovy park na neakej urovni
toto je trochu jinak, já jsem se s šéfem od Evity potkal ve zbrojní fabrice - já tam demoloval, on budoval nějaký trubky. Všechno v blízkosti výroby munice. Jde o to že takový zákazník si pozve pouze dodavatele který odvede zakázku jak je třeba a zákazníkovi je jedno že přijel třeba na Babetě . Je třeba pracovat tak aby zákazník zavolal a objednal i příště.
Jinak ty fotky nejsou fake, toho Metalexa jsem viděl na vlastní oči. Že šéfa pozdravuju Evit!
No, pan JOE66 se zřejmě nedostal do firem kde nejen záleží na kvalifikaci makačů ale ještě vyžadují značku strojku, kterej si přezkouší a určo to nebude něco ze "zázraků" a ranku kterej chválíte se kterým se bude makat.I když tam přijedete navoněnej v bavoráku,tak přes to nejede vlak.A běhat neoznačen a bez přezkoušené ochranné helmy?Myslím že hafo montérů mi potvrdi že se s tím setkali.Jo, a školní maskot je pejsek.Nepochlubil jste se jakou kvalifikaci Vaši makači maj, no třeba to u Vás není třeba a nekontroluje se to a Vy ušetříte.A s těmi strojky které Vy stále označujete jako mercedes pouze pracuji protože se na ně mohu spolehnout, ty si reklamu dělaj samy.......jo šéf zdraví pana Bourače, se prý ještě nestavil na kafe, ráda Vás uvidím...