SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
zlatkovic napsal(a):
To, že neuvádíme plat má jeden záměr.
Kvoli tomuto pristupu niektorych firiem na slovensku vznikol projekt www.platy.sk konkretne zvarac je median 829e
V odvetvi ktorom sa hybem su platy zname vopred minimalne je tam rozpatie. a potom su 3 levely
entry, intermediate a expert - na veku a rokoch praxe nezalezi dostanes pracu ako odvedies tak si zaplateny.
Telefonicky hovor je len screening kde sa zisti ci kandidat splna formalne parametre aby neoberal
odbornika o cas pri 2-3 kolo vyberoveho procesu. A firma zistila ci nema naroky ktore mu nevie splnit.
Zla firma da cloveku co si vypyta. Firmy s nornmalnym HR procesom povedia ze Vas ohodnotili na toto a po X mes viac.
Slusna firma to ma aj v zmluve a zla firma vam to do zmluvy neda lebo vie preco
Castokrat HR robia slepice aspon 1 kolo (sorry nejake psycholozky a spol) alebo konatelia alebo agentury.
Standarny postup je ze sa vyjednava o BRUTTO plate nie o NETTO. Na slovensku je to Brutto * 0.75 = NETTO(zamestnanec)
Samozrejme ak niekto ma X deti nejaku ulavu tak tento hrubby vypocet nesedi. Potom pomoze kalkulacka
Ak niekto vyjednava v NETTO je to silny signal ze je neskuseny (plati v mojej sfere) zvycajne nevyjedna nic
PS: Ak chcete ziskat viac info treba rozumne vyplnit formular potom ziskate lepsi pristup k cislam a regionom.
Kedze Profesia sr.o prevazdkuje stranky aj v ceskej republike tak ceskeho trhu sa tyka stranka www.platy.cz
Editoval ihlan (20-01-2017 17:24:00)
Nějaký přibližný nástřel minima na kterém se staví dál by být určitě mohl a měl.Obzvlášť v regionu kde není neobvyklé že firmy naslibují hory doly,ale fakticky pak pod hrozbou nahraditelnosti děláte za 88-95 kaček na hodinu.Jedat o výši platu by se mělo až po vykonané pracovní zkoušce.Obě strany si sjednávají ochranou zkušební lhůtu nebo už se to nedělá?
Zdravím Vás.
Tak na Vaše přání jsme zveřejnili platy na všechny vypisované pozice ve firmě Tigemma.
Doufáme, že někoho z Vás oslovíme!
http://tigemma.cz/kariera
To nám ještě zlatkovic určitě doplní, jestli je ta nabízená mzda hrubá, superhrubá, nebo čistá.
Tak standard je snad hruba ne ?Nenapadlo by mně se ptat na super nebo čistou.