SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Zdravím, chystám se dělat zábradlí na balkón a hledal jsem na netu inspiraci... Osobně se mi zalíbil tento styl zábradlí:
zdroj
Chtěl bych asi něco podobného, možná v trochu jiné barvě. Ale nejsem si úplně jistý, jak ten ornament (lepší výraz mě pro to momentálně nenapadá), vytvořit. Nevypadá složitě, je efektní, ale od pohledu nevím. Měl by někdo tip nebo radu? Případně poradíte? Díkec
Kupit hotove, a pozvarat. Zeby v PL mohli mat.
Něco podobného prodávají na stránce Umakov
Při ruční výrobě velice drahá záležitost. Kroucený hranol by ještě šel, ale ten košík je docela pracný. To, co je na obrázku, je strojní imitace kovářské práce. Hranoly jsou vyrobeny kováním do zápustky, košík kroucením a tlačením ohřátých kulatin přivařených v pouzdrech. Po opískování lak. Vše je pak zasazeno do Jacklů.
Už jsem viděl v Německu velice podobný výrobek z plastů.
Tady je asi každému jasne ,že to kováře nevidělo . Jsou to svařené polotovary a ještě na takové domáci urovni.
Pokorny96 - https://www.umakov.cz/sisky/c-1527/ co hrdlo raci.. za super cenu ktorej svojou pracou nemozes konkurovat..
vyrobca objednal jsi někdy leštěnou nerez od Umakovu? Mám obavu v jakém stavu to dojde. Cena je dobrá mám tam dobré slevy ale nerez jsem ještě nebral. Jinak to železo je také v Polsku v Castoramě nebo jak se to píše vidíš to tam fyzicky a cena také dobrá. Když to vidíš na stánkách mužeš se rubnout ve velikostech na to bacha . Jsou tam celé regály výkovku.
V Umakove kupujem akorat komponenty co sa neoplati vyrabat a motory Nice.. Vsetko ostatne kupujem od inych predajcov.
Editoval vyrobca (05-11-2017 16:58:43)
Já zase kupuji Came a pantíky ale poslední dobou mají na chemickou kotvu ty velké kapsle jako že musíš vrtat vekou díru a to mi hodně vadí
Ahoj pozri stranku: https://www.kovian.sk/E-shop/?gclid=EAI … gI0kfD_BwE
Veľa malých predajcov berie materiál od nich.