SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Nabídka práce - cena dohodou. Chceme udělat zábradlí na terasu ze svařovaného šrotu. Hledáme řemeslníka, kterého by bavilo si s tím trochu umělecky pohrát.
Bourač, ideeeeš... :-)
vyrobca napsal(a):
Bourač, ideeeeš... :-)
Zadání myslím bylo udělat ze šrotu zábradlí, ne obráceně
Editoval jry (09-04-2018 18:30:18)
nemůžu zábradlí - je to bezpečnostní prvek - nemám certifikát
Bože... uvědomil jsem si až teď s odstupem 2 let (díky Bouračovi v předchozím komentu, že zábradlí je bezpečnostně relevantní prvek a jsou nutné ty EN zkoušky na všechny polohy a tloušťky resp. materiály - toto je naštěstí jen z černého...), že jsem před 2 lety ex-manželce vařil u jejího RD takovou podestičku/ vstup do domu, a ta má taky zábradlíčko. Samozřejmě nemám žádný papír na svařování, ani na prosté zaučení - ale ten by stejně mě nijak nevyvinil, jen možná o něco málo změkčil tvrdý, ale spravedlivý výrok soudce v případě jakéholiv nehody - např. přepadnutí přes zábradlí po návratu z restaurace po 12 Plzních. Začínají mě přepadat svíravé pocity úzkosti a stresu a studeného potu. Večer to zábradlí půjdu ex-manželce nekompromisně odřezat flexou, a řeknu jí, ať si zábradlí dá nově udělat po tesařsku - tam snad žádné EN normy zatím nejsou a bude to legislativně "v cajku"
Bacha na to prelezenie plota je uz vlamanie a ex manzelka je uz cudzia osoba a cudzi majetok
radsej to nechaj tak ak sa dokalici nebude schopna uz podat zalobu
A tu fotku si nechaj ma tam kvetinace v unikovej trase mozes namietat ze si za zranenie moze sama
Editoval ihlan (10-04-2018 11:07:18)
: )))
Hold musíš zatloukat a zase zatloukat. Vždyt jsi to přeci ani nevařil , na to není žáden doklad. Nesmíš se nechat chytnout.
fakt musíte zasrat každé vlákno? To zabradlí bejvalce neřezej, výška která se musí jistit začíná od 1,5m! Takže při kolaudaci uveď že jde o estetický prvek!
Jo a natři jí první a poslední schod žluto / černými šikmými pruhy, o šířce 8cm!
:-D Já se bavím...
kakaba asi řemeslníka nesežene, zato se mu ale podařilo rozesmát víc lidí...
davor napsal(a):
kakaba asi řemeslníka nesežene, zato se mu ale podařilo rozesmát víc lidí...
kakaba procte diskuse a nauci se to radeji delat
Jsou i svářečky-ženy? :-)
Řemeslníka asi už máme, ale byla by škoda ukončovat tuhle diskuzi
Ano su aj sikovne aj pekne ale nie lacne
http://www.svarforum.cz/forum/viewtopic … 667#p56667
a este nejake foto az doooluuu treba posuvat
http://www.svarforum.cz/forum/viewtopic … 224#p36224
Editoval ihlan (12-04-2018 13:00:56)
Stránky: 1