SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Ahoj, poradil by mi prosím někdo, kde by mi opravili tuhle svářečku? Pokud možno někde v okolí prostějova nebo Brna. Díky moc.
O jakou závadu se jedná? Nechce svářet, vyhazuje jistič....? Zkus konkretizovat třeba bych mohl pomoct.
MiraGSX napsal(a):
O jakou závadu se jedná? Nechce svářet, vyhazuje jistič....? Zkus konkretizovat třeba bych mohl pomoct.
Ahoj, díky za odpověď.
Svářečka nesvařuje - spálil se nejspíš budič.
Pokud bys měl zájem klidně bych se ti na ni mrkl. Pokud na nic nedojdu nic dlužen nebudeš .
Jinak odborné opravy svářeček hledej na seznam.cz -> firmy -> "opravy svářecí techniky" JMK.
MiraGSX napsal(a):
Pokud bys měl zájem klidně bych se ti na ni mrkl. Pokud na nic nedojdu nic dlužen nebudeš .
Jinak odborné opravy svářeček hledej na seznam.cz -> firmy -> "opravy svářecí techniky" JMK.
Díky za ochotu. problém je, že není moje - respektive jsem se ptal za strýce, který bydlí u Prostějova. Ta svářečka by se musela dovést. Teď jsem objevil tady na serveru i schéma zapojení, takže to asi už zvládnem Mimochodem, ale díky za ten typ na seznam, hledám přes google a to, že jsou servisy na seznamu, mně vůbec nedošlo...
O jakou závadu se jedná? Nechce svářet, vyhazuje jistič....???
We provide guarantee to pass 642-437 - exam with online exam training 1z0-053 - exam - my braindumps and Nova Southeastern University you can also get coloradotech.edu along with pba for your guaranteed success.
Editoval dieting (07-01-2015 13:52:35)
jawarmaniak> Samotný schéma moc nepomůže.Pokud je něco s deskou,bude potřeba na naladění osciloskop.
Za sebe můžu doporučit servis pana Štěpánka (http://www.svarecky.com/).Pokud je problém v desce,tak je údajně možnost zaslat desku poštou a on ji pošle opravenou seřízenou zpět.Ono to seřízení je ovlivněný dalšíma věcma.Je rozhodně lepší dovýzt mu na opravu svářečku celou.
Máme nové koště , dietinga . Podívej se na datum , než si budeš tužit klávesnici .....