SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Prosím o případné zkušenosti nebo názory na Powermat PM-IMG-230T. Mám to jen na karosářskou na veterány a chci něco do 10.000,-Kč. Prodává to Powermat.pl, ale netuším, jestli to je "polák" nebo "číňan". Případně prosím o radu, co v této cenové relaci koupit. Mám donedávna docela funkční Sealey Automig 190, ještě s poctivým měděným trafem,, ale začal mi blbnout posuv, tak jsem namontoval 4-kladku, nedávno jsem musel měnit usměrňovač v řídící desce, ale stále to "nejede", jak má. Trhavý posun, prská atd. Hořák s hadicí je nový, v bowdenu to nezadrhává a už mě to nebaví...
Editoval motorpoint (24-02-2019 13:28:53)
Proč nekoupíte 220ku? Tady to p. Rellík chválí, cena kolem 6500,- kč. Taky nad touhle mašinkou uvažuji.
Ona ta 220 a 230 jsou v podstatě asi to samé a mám nabídku na tu 230 za nějakých 6.800,-Kč. V mezičase jsem si něco vygůglil o těchto strojích a nevím, jestli není lepší cesta nějak "vyladit" tu moji Sealey. Mám podezření na elektroniku, tak to nechám asi někoho prozkoumat, eventuálně bych se podíval po nějaké řídící desce.
Zkuste napsat uživateli Styles, ten opravuje svářečky.
U té PM 230 budou asi jen větší chladiče ,popř tranzistory..
Jen čím to budeš " krmit " na 230v bude potřeba silnější jistič
Osobně půjdu do té 220..
OK, díky za info.