SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Firma kuhtreiber vo svojom letaku ponuka invertor kitin majster 150(hnedy obal) za270,13 eur s DPH a kitin150(modry obal) za 348,67eur s DPH. Hnede oznacene (MAJSTER) su "akoby" pre slovensky trh,aspon to tak uvadzaju.CHcem sa spytat ci je medzi nimi rozdiel, ci uz vo vykone alebo v com. Farba krytov nerozhoduje,ale ten cenovy rozdiel urcite ano. dik.
Nič som nepovedal
Arno: Opravené
Editoval m.evil (16-01-2010 10:00:45)
Asi bych šel do majstera, vypadá jako převlečený kutil, ale mrknul bych na zatěžovatel
m.evil , kludne na tomto fóre sa môžu vyskytnúť aj predajcova aj výrobcovia nielen KIt- inov,čiže nevidím na mieste tvoje rozhorčenie. Ak nevieš poradiť radšej nereaguj, dík za pochopenie
Ta řada MAJSTER by mě taky zajímala. Žádné informace (kromě ceny) jsem nenašel. Taky jsem si nejdříve myslel, že to je stejný stroj, který se v ČR prodává jako KUTIL, ale KUTIL je KUTIL i na Slovensku. Podle oficiálního firemního prospektu vypadá MAJSTER úplně stejně jako klasický KITIN. Dokonce má i zásuvku na dálkové ovládání. Ale tipuju, že rozdíl bude v zatěžovateli.
Pre admin: Vcera som pisal mail jednemu predajcovi a ten sa vyjadril ze su rovnake. Najdes ho na http://www.zvarcentrum.sk/produkty/akci … kitin-150. Len mi vrta hlavou ten rozdiel v cene.
ja som kúpil KITin Majster 1700 HF(aj kôli TIG-u) TIG som zatial neodskúšal,ale elektrodov to varí perfektne.
Moc se mi to nezdá, není problém namontovat do bedny kitin desku čína, chtělo by, kdyby to moh někdo odkrytovat a vyfotit
1b napsal(a):
Moc se mi to nezdá, není problém namontovat do bedny kitin desku čína, chtělo by, kdyby to moh někdo odkrytovat a vyfotit
Jak se to pozna? Myslis jako ze tam nekde bude napsano "Made in China"?
Desku original kitin poznám a čínské taky, všechny mají bílé propojovací konektory z nejlacinějšího plastu, barevné propoj. drátky, dopájené 100n fóliové zelené kondenzátory a hromadu lepidla, aby se to nerozpadlo
Stránky: 1