SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
mate niekto skusenosti s touto zvarackou zvara to aj bazicke alebo len rutilove elektrody?
Trafo - rutilové a kyselé, popř. i jiné na stř. proud.
Bazické ne.
Vlastní zkušenost - měl jsem možnost s tímto trafem svařovat a nadšený jsem z toho nebyl. Za tu cenu, co za to chtějí v maloobchodě je lepší (doslova) pár stokorun připlatit a koupit trošku lepší invertor.
tak pekné BAU-BAU trafom som ešte nikdy nevidel
arno napsal(a):
tak pekné BAU-BAU trafom som ešte nikdy nevidel
Pěkné sice je, ale je to jen trafo einhell máto sice chlazeni, ale bylo by lepší kdyby bylo usměrněno.
Editoval alll (21-02-2010 18:31:43)
mne nejde o to ci je pekne ja potrebujem aby to zvaralo a ked som to zohnal za 50e tak si myslim ze moze bit a usmernit sa to da tak s toho nieco bude
martin za 50to je dobrá cena, zoženieš usmerňovač a na kutilstvo ti postačí.
no ved ja s tym nepotrebujem zvarat neviem co ved to len tak do dielne ked nieco treba zavarit a kolko tak asi vide usmernovac?
a mam tu prvy problem vcera som zvaral vozik a zistil som ze ked sa zvaracka prehriala tak mi vobec nesiel ventilator ako to tam vlastne je co som sa stretol s inymi zvarackamy tak sa po prehriati zapol vzdy ventilator a tu nic ani pred prehrietim co moze bit chyba?