SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Mate este niekto kladky do podavaca? Potreboval by som 0,6 a 0,8 mm.
Zdravim
Kúpil som zváračku PP315.21. Zváračka funguje. Nato že som MIG/MAG začiatočník, zvara celkom pekne. Dostal som k nej ešte jednu riadiacu jednotku. Po pripojení tejto RJ a zapnutí vypínača na rukoväti sa zapne hlavný stykač a plynový ventil ale nejde motor podavača. Čiže problém je určite na RJ. Poradí mi niekto prosím,kde môže byť problém?
Ďakujem.
Dobrý deň,
chcel by som sa poďakovať niektorým z Vás za Vašu „ochotu“. Dva týždne po tom čo som na toto fórum uverejnil žiadosť o pomoc s opravou riadiacej jednotky na mojej zváračke a niekoľkým napísal aj súkromný email, som sa dočkal iba ignorácie namiesto pomoci. No možno práve vďaka Vášmu „obdivuhodnému“ prístupu, som mal možnosť spoznať a neskôr spolupracovať so skutočným odborníkom. Bol to práve pán Jaroslav Pavel, ktorý mi pomohol. Zo začiatku som ani nedúfal, že sa nám to podarí, nakoľko oprava prebiehala na diaľku pomocou emailu. Nehovoriac o tom, že mojim zameraním je silnoprúd a s opravou plošných spojov nemám takmer žiadne skúsenosti. Napriek tomu sa nám oprava za 14 dní podarila. Týmto sa mu chcem veľmi pekne poďakovať za ochotu a najmä čas.
Třeba to bude tím, že místní o té tvé svářečce nic nevědí. A místo, aby ti poradili, aby sis koupil nějakej moderní invertor (jak se tu obvykle stává), tak nenapsali nic. Já bych to viděl jako přínos.
Děkuji panu Robertovi.