SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Pekný deň vospolok,
chcel som sa spýtať, kde sa dajú kúpiť v okolí BA čierne plechy a profily na mieru, prípadne odrezky? Potrebujem napr. pár pechov 190 x 400 x 2-3mm, a kupovať celé tabule sa mi veľmi nechce, nakoľko ich nemám kde uskladniť..
Ďakujem...
mam zopar kontaktov na Zahori/Skalica-Senica, sice mam doma aj par tabuľ plechu v 3ke a v 2ke ale objednavam od lokalnych firiem priamo výpalky. od 1,5 až do 20mm hrúbky. Nakresliš a vypália ti čo potrebuješ, dobre je nakrasliť so zámkami, potom to nemusiš zložito polohovať.
Všeobecná strojárska VS Laser, sú lacní
to je pravda ze su lacni, ale zase su kvoli tomu tak zapratani robotou, ze niekedy cakas vyse tyzdna kym ti vypalia co potrebujes..
Jaj, tak u nich som bežne čakal aj 2 týždne Preto pálim v Nitre, kde to mám často v rámci toho istého dňa, len si priplatím a celkom dosť. VS laser sú fajn, že vedia aj ohýbať.
Tak ja mam kamosa co si kupil laser tu v Bratislave a teraz chodim k nemu na palenie... v podstate mu to jeden den poslem mailom v DWG formate, a na druhy den to mam hotove.. Laser kupil pre svoje vyrobne potreby, nezivi sa s tym ako vseobecna strojarska.. a je tiez trosku drahsi ako oni.. ale zase to mam v podstate hned.
Ďakujem :-)