SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
V podstate s Tebou do istej miery súhlasím. Pointa je iba v tom, že úplne tie isté výrobky, s tými istými parametrami (aké uvádzali aj číňania na Ali), stáli v našich obchodoch min. o 5-násobok ceny viac.
Tak mám za sebou nějaký to šolichání s Predátorem. Dělal jsem bráchovy na autě urezlej výfuk. Práce s ním je neskutečná paráda (v porovnání s nezatmívací kuklou), je to asi jako jezdit trabantem a pak nejvyšším mercedesem. Jediný co mě trochu štve je hlavový kříž. Ten mi moc nesedí na hlavě a helma mi v různých pozicích pod autem padala ke stranám.
I když cena kolem 2500 už je na hobby použití slušná, tady se ale platí hlavně za moderní truecolor kazetu. Samotná maska a kříž je takový průměr.
Kupoval jsem v akci za cca 1900kč a za ty prachy je to luxus.
Petsem napsal(a):
V podstate s Tebou do istej miery súhlasím. Pointa je iba v tom, že úplne tie isté výrobky, s tými istými parametrami (aké uvádzali aj číňania na Ali), stáli v našich obchodoch min. o 5-násobok ceny viac.
Súhlas , len ako to reklamovat čínanovi ? Dodanie cca 1mesiac z china . Tu ju vimenia kus za kus , a preto je drahšie ...
Asi si nečítal môj starší príspevok. Kuklu som na Ali objednal v nedeľu poobede a vo štvrtok poobede mi ju odovzdal kurier. (Tiež ma to prekvapilo). A pri cene 20-30 € neriešim nejakú záruku, či reklamácie. Podstatne boli parametre (ktorých vierohodnosť je úplne ta istá ako u podobného výrobku v našom obchode)