SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Než se matlat s držákem , mám za pár minut vyřešeno svarem . A nemusím se obávat toho , že uchycením radeca budu mít stálý problém , jedná se zde o dynamické zatížení a někdy násilné .
No on stačí kousek-5-10cm jeklu 25x25x2, 2 šrouby, 2 matice kus d10 kulatiny a ručka na pilník.
Sorry , já vemu jen tu kulatinu a ručku a 10sec svářím ...
bobobo napsal(a):
Sorry , já vemu jen tu kulatinu a ručku a 10sec svářím ...
No když pak potřebuju radeko na soustruh jen povolím 2 šrouby nabrousím si tam co potřebuju,podložím milimetrovým plíškem a obrábím aniž by mně šťouchala kulatina s rukojetí do břicha.Jasný plátkový nože jsou výkonější,ale kolikrát je potřeba vybrousit nějakou "speciálku" a pak se kus radeka hodí.
Jak jsem psal výše kudly mám hotové a materiál na další mimo . Na domácí svary mi stačí nabroušený starý pilník .
Ládes: Proto jsem se tady zkusil zeptat. Celý kus používat nechci. Říznul bych si jen asi 50mm kus, plus mínus. A ten škrabák jakoby T. No jak jsem psal, raději bych to taky udělal pomocí nějakého držáku než svařovat.
vyskušaj to a uvidiš, kým to ty tu rozoberieš na fore ostatni to už davno maju hotove.. a ked to nefunguje hodia to do japoky a použiju stary pilnik ako všetci ostatni..
1, pokud o nejakem materialu neco nevim najdu a přectu si materiálovy list!
2,je to sice prasárna(tedy to svaření konktetne metodou MAG šlo kupodivu pěkně a ani to nepraská jasně pokud by se do toho uhodilo kladivem uleti to) ale na presně tuhle věc jsem dělal asi 5 škrabaků na svařovnu a lakovnu . Na tohle pouzití+ obcasné prebrouseni skoro idealní material.
3,dřiv se na to stare pilniky pouzivaly ale vydrzely o dost míň.
Editoval Honza007 (25-01-2023 11:25:56)