SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
předem se omlouvám že to dávám sem ale nějak není kam jinam .
Mám na prodej/výměnu/za RUM pár kousků na bastlení jestli má někdo zájem .
Foto na https://elektro.bazos.cz/inzerat/168483 … rnovac.php
Třeba si někdo hraje s VN a hodí se mu to. Původně asi na 80kV
Hezky sis vyhrál. A máš ke každýmu i vozejček?
to je veliké asi 20x20x80cm nic extra
co tak nějakej střídač a měnič aby mi z FV lezlo 3x400V?
Takovejch střídačů maj v china plný internet , stačí koupit ......
jasně i usměrňovač na 80kV tam pořídíš, takovou věc umí postavit i středoevropan, a když už jí nepotřebuje tak ji nabídne na prodej.
Což lidi kteří umí h ovno, nechápou, tak aspoň přispívají na forech
To je z VN trafa na odpopopíkování.
Střídač je lepší koupit ale moc toho není . Vštšinou to potřebuje baterky
První varianta je třeba 3x5kVa na F tj 15kVa nebo třeba 6x nebo 9x . 90procent jsou na 48V a už při 15kVA jsou děsný proudy .
Pak dělají střídač z DC na 3F + Trafo .. našel jsem i 96V a víc . 10-500kVA Mělo by to bějt celkem blbuvzdroný díky trafu.Nevýhoda jsou větší ztráty na trafu .
Dělá to třeba i SMA sunny island . Jen tam mají hezký toroid na 1F
Pak dělají HV inventory kde má baterka 400+ V ale nic moc na 3F a baterka komunikuje s invertorem už o všem tak je to asi jednoduší koupit jako celek sestavu .
Nejlevněji asi vychází Tesla Powerwall jenže to neprodávají unás Nejlevněji protože to je all in one, funguje to atd.. atd.. ale pořád to bude 5x vic než Čína + dodělej sám
Značkový nebo ne je podle mě fuk . Záruku daj na 3 roky a pak to bude stát jak novej měnič tak jako tak . Rozdíl bude trochu v dohledovém softwaru ale nikdo to snad nekupuje aby na to koukal jak na TV . Má to makat a ne aby to člověk hlídal.
Jo , je jich tady několik .
Stránky: 1