SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Zdravim, dostal sa mi do ruk plazmovy horak Plasma HS-60 HD uplne novy, ani raz nepouzity.
Link na horak na eshope: https://www.zvaracky-obchod.sk/56484-ho … -60-6-m-hd
Nemal by o to niekto zaujem? Novy stoji 300 eur, som otvoreny diskusii o ovela vyhodnejsej cene
Pripadne poradit, kde by som to predal?
vdaka
Kšeftár ... Horák patrí na BAZOS , a nie tu foto z internetu . Ked niečo ponúkaš , tak ludia kúpia podla realnej foto , čo je tam vidiet stav a opotrebenie ... Horák PT60 čo je na obrázku je CHINA , alebo vieš iné vydokladovat ? faktúra , bloček , ked chces za to taký velký peniaz ...
Mam rad ked niekto skepticky hned zaskatulkuje cloveka
Ako vravim, stav je 100%. nie je ZIADNE opotrebenie, opakujem ziadne. nebol ani poriadne rozbaleny.
Takisto treba citat ze ja som nenapisal kolko za to chcem, napisal som original cenu pre info, od ktorej sa mozme odvijat ale tolko necakam ze dostanem.
Foto skutocne tu:
fakturu tiez viem poslat, v pripade seriozneho zaujmu.
Editoval kenidahl (18-05-2023 20:08:33)
kenidahl napsal(a):
nie je ZIADNE opotrebenie, opakujem ziadne. nebol ani poriadne rozbaleny.
no já tam "opotrebenie" vidím - ale to asi pochází od finální zkoušky výrobce, což je pozoruhodné.
Nikdo s tím nezkoušel řezat, to by bylo viditelné ihned. Je to řezák určený pro výkony do 60A.
A s tím souvisí podstatný problem - spotřební materiál. Tedy tryska, elektroda a ochranné kroužky.
Jinak je takto samotný hořák za 5minut pokusů laika nadále k ničemu.
Pokus se opatrně trysku a elektrodu vymontovat, vyfoť to znovu aby díly byly vidět.
Případný zájemce tak bude vědět co si k tomu má dál pořídit.
Vyfoť taky opačný konec hořáku, ten konektor. Samotný hořák je k ničemu když se neví kam to zastrčit.
Konektory můžou být kompatibilní se zdroji různých výrobců ale také nemusí.
Někoho také může oslovit celková délka - kolik je to metrů?
Já tento system hořáku nepoužívám, kdo se slušně zeptá - dozví se proč