SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Dobrý den všem,mám doma soustruh TOS C45/2000, a potřeboval bych návod pro obsluhu,nebo cokoli kde jsou nějaké tabulky.Ten můj je úplně bez jákýchkoliv tabulek čí čísel,označení řazení rychlostí,posuvu.Vše musím hádat od oka.Jediné co tam je jsou jen stupnice na suportu.
Tak prosím proto zkušenější o radu kde bych dokumentaci k tomuto stroji mohl najít.
Děkuji všem za trpělivoust.
Zkuste se podívat na tento odkaz
http://www.uloz.to/9569322/p1100212-zip
jikati-Dobrý den pane,tenhle odkaz už jsem taky našel,ale navyřeší můj problém.Stačila by mě třeba i fotka tabulky s rychlostními stupni nebo i jiná s tohoto stroje.Dokážete si představit řezat třeba závity a otáčky,rychlost posuvu prostě jen odhadovat.Nepřál bych to ani největšímu nepříteli.
Ale i přesto Vám děkuji.
Možná by stálo za pokus kontaktovat http://stroje.xinzerce.cz/kovoobrabecst … struh-c45/ , kde někdo stejný soustruh nabízí, mohl by mít i dokumentaci.
Myslím si , že u výrobce bude podobné , dal bych sem foto , k nějakým soustruhům mám přístup , třeba bych já , či někdo jiný vyfotil .
Ahoj
bude ti stačit tohle?
Editace: obrázek s tabulkou vystaven níže pro podezření na trojana. Admin
to je tabulka na zavity a nie rezne rychlosti
co tak oslovit niekoho co inzeruje na nete o fotku tabulky a oznaceni ?
Georg.H Po otevření tvojí tabulky se zjevil Trojský kůň, jdi do háje!!!
trojan to je prevít
jirkalesik napsal(a):
Georg.H Po otevření tvojí tabulky se zjevil Trojský kůň, jdi do háje!!!
to uložiště používám cirka na 12 fórech dobré 4 roky a ty seš zatím první komu to vyhodilo koníka....
Nejhorší je když ma uživatel pc nainstalovane 2 antiviry a mislí ssi že je lepe chraneny_opak je pravdou matak zaneřadeny počitač viry ajinou havetí div že windows funguje... na ochranu pc je dobre mit antivir, fireval antispyvare program a nejaky čistč systemu a všechny programy mohou byt zadarmo ja jmenuji osvečene: avast, komodo fireval free, superantispyvare free, a advancet system care tyto programy fungují jak pod win xp/vista/ 7... počítače mam doma 2 jeden my a jeden ma tchan od doby co tyto programy mame tak pc nebyl přeinstalovany asi 3 roky ma tchan win vista bez problemu a ja mam w 7 taky dost dlouho systemy se přeínstalovali k vuli havariím letiteho hardvare co doma je nejstarší byl 40GB hardisk ktery po 7 letech odešel na večnost. koupil jsem novej posil stary hardver aby utahl novej system...
Tak toho trojana zatím nemůžu potvrdit. Jaký máte antivir? Zkoušel jsem to otevřít na "testovacím" PC s NOD32 (legální, poslední verze, denně aktualizovaný) a nic. Pak jsem ještě projel PC a vyzkoušel i nějaký on-line skener. Taky nic. Ještě zkusím nějaký antispyware. Přesto jsem ten obrázek raději z původního úložiště stáhl a dávám ho sem:
Jo, taky jsem musel opět rozšířit seznam nahrazovaných slov. V poslední době už poněkolikáté
Omlouvám se za tu zadnici, ale právě odkazy na ně mi naskakovaly při otevření toho obrázku, spolu s odkazy na erotické stránky, navíc vyskočilo upozornění od Avastu na trojana, proto ta reakce, Georg.H se omlouvám, jestli je v tom nevinně, jestli za to může ten můj počítač, tak se omlouvám dvakrát, ale zkoušel jsem několik fór, několik obrázků, ale nic podobného se mi nestalo.
admin napsal(a):
NOD32 (legální, poslední verze, denně aktualizovaný)
přesně tento antivir jsem 3 roky používal a ročně za něj platil, přesto se mi do internetového bankovnictví dostal nějaký vir který tam čekal na údaje k platební kartě, nevím jak dlouho, ale když jsem dostal novou kartu (po expiraci předešlé) a aktivoval ji v IB, vyskočilo podezřelé okno s žádostí o údaje - v zabezpečeném IB!
NOD 32 ho nechytil, varoval mě ale přihlašovací certifikát od druhé banky - kterou jsem také používal a já mu nevěřil.
Editoval bourač (17-01-2012 21:08:07)
Však já taky netvrdím, že je to jediný správný antivir. Jen jsem psal, co mám. Občas kouknu na různé srovnávací testy a NOD se drží poměrně vysoko. Přesto to bývá okolo 80% zachycených hrozeb a to je do 100% pořád ještě daleko. Ale mezi ostatními se drží vysoko a to mi stačí. K tomu je nutné připočítat pravidelné aktualizace systému, občasný sken jiným nástrojem (třeba on-line, nejsem příznivcem více antivirů v systému) a hlavně obezřetnost při surfování.
Ale rozhodně si netroufám tvrdit, že je to vše na 100%. Ty potvory, teda hlavně jejich tvůrci, jsou vynalézaví.
Jestli se nepletu, doporučuje se mít jeden antivir a potom mít nějaký antispyware program. Protože s postupem doby se charakter škodlivých programů rozšířil a některé škodlivé programy jdou úplně mimo běžné počítačové viry a klasický antivir je tak nezachytí. Plus správně nadstavený firewall.
Mít dva antiviry současně se zásadně nedoporučuje, protože při ochraně používají podobné funkce jako viry a jeden tak druhého antivira obvykle označuje za vir a vzájemně se všelijak blokují.
Eh, chlopi o čem se tady vlastně diskutuje? O antivirech a "faijrvólu", nebo o soustruhu (návod)?
Když sex, tak holki
Když soustruh, tak www.C-N-C.cz
Dobrý den, můžete mi poradit jaký modul šroubového převodu
A jaký je průměr ozubeného kola 72 zubů?
TOS C45
Již mnoho let používám zdarma aviru a za dvacet let (nerouhám se , ale nikam nelezu , cizí maily neotvírám , ihned do spamu ) OK .
Marco660 napsal(a):
TOS C45
Čo je to "modul šroubového převodu", je tam šneková prevodovka?. Čo sa týka kolesa 72 zubov tam je jednoduchý výpočet: Da = m.Z+2m.
Príklad m=1,5
Da = 1.5 x 72 +3 = 111
Can someone help me with the tos c45 lathe, I need the manual for it and understand how it works to make metric threads!
senior napsal(a):
Marco660 napsal(a):
TOS C45Čo je to "modul šroubového převodu", je tam šneková prevodovka?. Čo sa týka kolesa 72 zubov tam je jednoduchý výpočet: Da = m.Z+2m.
Príklad m=1,5
Da = 1.5 x 72 +3 = 111
Sabe onde consigo o manual dele? Estou com dúvidas na tabela de rosca métrica.
senior napsal(a):
Marco660 napsal(a):
TOS C45Čo je to "modul šroubového převodu", je tam šneková prevodovka?. Čo sa týka kolesa 72 zubov tam je jednoduchý výpočet: Da = m.Z+2m.
Príklad m=1,5
Da = 1.5 x 72 +3 = 111
Foi o corretor que adicionou a palavra helicoidal! Perdão!
Eu falo sobre a engrenagem de 72 dentes! A minha possui 130mm com o módulo de 1.75. porém o passo de rosca métrica não encaixa.