SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Možná jsem nemusel dávat tu první a poslední, když je to téma o vnitřnostech. Hliník jsem ještě nezkoušel a vlastně ani předtím. Ale už na té oceli to je paráda.
Když už jsi to měl rozdělané , nevšiml jsi si upenění toho výkonového trafa ? Ty packy jsou přimotané k jádru celým vinutím ? I ta tlumivka by byla krásně vidět , o které jsou zde story . Dík Je to tak ve stejném poměru hmoty , jako u kočárku .
Já tomu nerozumím, takže ani nevím, co je výkonové trafo. Podívám se, až to budu rozebírat příště.
Kde jsi prosím tě koupil ten miniaturní podavač, na nařaditechnik?
Editoval varok (06-02-2023 18:53:31)
Obrázky 6 a 7 , kdyby jsi to vzal více z boku , dík .
Varok: jo, přesně tam.
Aha, Discovera to tu myslím kdysi psal, že jsou schopni prodat i to co není v jejich e-shopu. Děkuji
Dobry den, pozeram po TIG masine, z Discoverovho vyberu mi najlepsie vychadzaju 3 masiny IDEAL TecnoTig 205 AC/DC, IDEAL ExpertTIG 220 AC/DC a Spartus EasyTig 208P AcDc. Ceny za prve dve cca do 1000EU, posledna okolo 800EU. Nebudem casto zvarat, chcem len opat skusit TIG. Co vybrat? To ze su vsetky tri z Ciny mi je jasne...