SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Kam ty na to chodíš ? Až ji koupíš, tak napiš zkušenosti. Vypadá zajímavě. Chválím tvou iniciativu učit mladé svařovat. Je to záslužná činnost, odtrhnout mladé od počítačů.
8,76 + 10 eu v aplikacii aliexpress.. necham mu moju 9002x a ja si kupim asi sentinel a60, tiez sa pohravam s myslienkou zaucenia juniora, robili sme teraz plot a celkom sa mu to pacilo.....a navyse ide na strednu skolu.
Ten můj je na VŠCH v Pha , ale již dělal brigádně spoustu prací , navíjel svářecí drát v ESABu ! , dělal s lepenkou , montoval zábradlí v automobilce , stavební a natěračské činnosti , nyní o prázdninách plnil rozbušky v Semtíně , dělal se mnou údržby vzduchotechniky a klim v automobilce atd . Za chvíli začne mít větší praxi mne . v Německu byl od školy v envirolabce - brali vzorky z tamního Labe a dost hrůza .. Chtěl rychlokurz , když pomáhal vyrábět a montovat ty zádržné systemy v automobilce . Ale to jsem ještě byl v procesu .
No jsem denně na Alíku . Kupoval jsem tam i hořáky na sváření , na TIG mám dva , ten blbý mi nechali zdarma , mám na MAG , mám elektroniku do COčka , budu montovat na jaře - snad bude v důchodu čas . Nyní čekám na bodovačku aku , objednal jsem střední , oni ji nemají , tak mi bez doplatku zasílají lepší . Jo mám i tu "autogenní" kazutu , tlačí do nosu , ale je lehká a lehce odložitelná atd...
Nyní jsem objednal na bazoši redukčák na argon za 250,- , ještě tu flašku po novém roce , wolframky mám taky z alíka za pár šupů .
Já jsem v důchodu druhý rok a času mám čím dál méně.
ZDENÁL napsal(a):
Já jsem v důchodu druhý rok a času mám čím dál méně.
Má pravdu předsedo,; jdeš do důchodu a stáváš se méně a méně produktivní. Ale nějak ti to nevadí
Mě o tom něco říkejte. Všichni mí známí, co se těšili do důchodu, kolik budou mít času, jak dohoní všechno co odkládali až budou mít v důchodu dost času dopadli stejně. Jinak pánové Zdenále a Bobo, vám přeji ať si toho důchodu užijete.