SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Dobrá volba, nějaký pátek jsem s touto značkou nářadí dělal. Bacha, nepřetěžovat bednu (je zvykem ji nakrmit, když je tam tolik místa), vytrhávají se uši.
A k té holce...chudinka, musí sedět ve sněhu jen v sukynce. Aby jí frnda nezačala kychat:-)
zahajskej napsal(a):
Dobrá volba, nějaký pátek jsem s touto značkou nářadí dělal. Bacha, nepřetěžovat bednu (je zvykem ji nakrmit, když je tam tolik místa), vytrhávají se uši.
Plánuju k tomu origo podvozek. I když, kdybych si ho udělal sám, tak bude luxusní za třetinu ceny. A proto si to ještě nechám projít hlavou (jak říkal Kurt Cobain, když se v obchodě rozhodoval mezi pistolí a revolverem .....)
Editoval pafik1605 (10-12-2024 19:02:36)
ihlan napsal(a):
No po vytrvalom snazeni ale zvaracka je v baliku inak to asi nepojde
Hadam som pafikovi splnil vianocne zelanie
PS: musim uznat ze ta cervena ma nieco do seba a ked sa podari AI naucit aj 5 prstovu rukavicu bude to takmer dokonale...
pafik1605 napsal(a):
zahajskej napsal(a):
Plánuju k tomu origo podvozek. I když, kdybych si ho udělal sám, tak bude luxusní za třetinu ceny. A proto si to ještě nechám projít hlavou (jak říkal Kurt Cobain, když se v obchodě rozhodoval mezi pistolí a revolverem .....)
My jsme jako podvozek používali vysavač stejného výrobce, stejně byl při řezání potřeba. Nebo jen rudl a několik beden na sobě. Ono, jak je člověk línej jít dvakrát, tak se postavil komín, bedny se secvakaly dohromady. A pak se šlo třeba s třema scvaklejma bednama za ucho. A oni to nedávaly, ucho se vytrhlo z bedny.
zahajskej> ja ti teda neviem, ale ja by som namiesto vysavaca radsej podvozok podobny tomu v prispevku #329...................
pafik1605 napsal(a):
AI je pořád blbá.
Tak prvni pokus pro Pafika, za ten zanet spojivek to stoji ;-), kdyz se budu o svatkach nudit, tak bude asi potreba dotrenovat LoRa s konceptem MIG horaku.
https://ibb.co/X8NgGsp
jouda: dobrý, ta se ti povidla . Sice nemá k hořáku kabel, ale zato má dvě ....
Předpokládám, že ten zánět spojivek máš z toho, jak jsi čučel do toho oblouku bez kukly ....
pafik1605 napsal(a):
Předpokládám, že ten zánět spojivek máš z toho, jak jsi čučel do toho oblouku bez kukly ....
To ona ;-) Ja kuklu pouzivam hodne poctive (kdysi daaavno jsem se asi na vterinu podival do oblouku primo, a pak jsem videl rozostrenou skvrnu v zornem poli vic nez 10 let, nez se uplne zahojila, to cloveka vyskoli.)
jouda74 napsal(a):
..
To ona ;-) Ja kuklu pouzivam hodne poctive (kdysi daaavno jsem se asi na vterinu podival do oblouku primo, a pak jsem videl rozostrenou skvrnu v zornem poli vic nez 10 let, nez se uplne zahojila, to cloveka vyskoli.)
Jestli sis ze sítnice vypálil nějaký tyčinky/čípky, tak to se ti nezahojilo, to si bohužel jen myslíš. To se jen mozek přizpůsobil nové situaci (asi jako když po dvou dnech stání na hlavě se najednou obraz otočí a ty zase vidíš normálně, ne hlavou vzhůru).
pafik1605 napsal(a):
Jestli sis ze sítnice vypálil nějaký tyčinky/čípky, tak to se ti nezahojilo,
Ono to spis vypadalo jako nejaka jizvicka, jako na te skvrne videt bylo, jen to bylo takove jako rozmazane a zdeformovane. Jestli se ta jizva spravila, nebo se to visualni kortex naucil dopocitavat (nejspis kombinace obojiho), vi jen Priroda.
Kazdopadne mladym svarecum bych vrele doporucil to nezkouset, nestoji to za to, a sefa nebo tchyni poslat bud pro kuklu, nebo do pr...e
Hm, známý za mlada svařoval plot či co provizorní svářečkou a bez ochrany očí a "jenom" neviděl pár dalších dnů. Dodnes podle všeho má oči jak rys. A já jsem kolikrát viděl, třeba když jsem šel skrz svařovnu v práci nebo když se svařovalo něco u nás doma , světlo oblouku bez ochrany a nebylo z toho vůbec nic. Maximálně sekundu, dvě nebo pár potom mžitky před očima.
Pozeram ze jouda74 zadal iny prompt ale to je nova generacia drzi nejaku pichacku v ruke so 4 prstami :-D
Skus donutit AI aby pouzila TIG horak nejako jej to vobec nejde!! stale nejaky plamenomet...
Aspon ze ten brmbolec ma pekny...
(btw nedavno sa ma opytal jeden 40r+ VS ucitel ze co to je a nebol to FIALA )
Ked uz mame tu vianocnu temu tak stale hovorim je dobre ponechat komin ma to svoje vyhody
a kedze rusko sa blizi tak neznicitelny kavovar bez DRM kapsuli sa tiez oplati zaobstarat
Editoval ihlan (14-12-2024 15:19:18)
ihlan napsal(a):
Pozeram ze jouda74 zadal iny prompt ale to je nova generacia drzi nejaku pichacku v ruke so 4 prstami :-D
Skus donutit AI aby pouzila TIG horak nejako jej to vobec nejde!! stale nejaky plamenomet...
Tohle konkretne byl originalni Flux1.dev model, bez jakychkoli hracek okolo.
Dal jsem tomu pulhodinu, abych zjistil, ze horaky evidentne nebyly soucasti treningu, tak pak jsem zmenil prompt na to nejdulezitejsi ;-)
Zkusim ho to casem donaucit, jen nevim, jestli moje 16GB grafika na to bude stacit (v nejhorsim holt pouziju stary dobry SD1.5)
skus groq od x.ai