SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
Zdravím přispívající , sháním prázdnou flašku s dobíhající i propadlou tlakovkou . Nezajímá mne původní majitel , nepotřebuji papír . 40-50l 1ks
mám 50l od kyslíku, zánovní typ (kulaté dno) má shodný závit jako Ar.
Datum tl. netuším, bude propadlá.
Dlouhodobě uskladněná v suchu.
K vidění u mě, 200m od Máchova jezera.
Cena 1tisKč.
info? = mail
https://stroje.bazos.cz/inzerat/2021784 … -argon.php řadím tě k deštěmu ....
Tak nějak jsem doufal , že se zapojíš . Jen pro projev nenažranosti podobných "podnikatelů" . Pracuji na tom tvrdě celý život a v podstatě žádného podnikatele nepotřebuji ke svému života . Ta flaška má pro tebe nulovou cenu , ani železa , protože bys ji musel ještě rozřezat . Na těch bouračkách s jich musel možná stovky zlikvidovat , ale nedá vám to . Pětikilo je tak rozumná cena , ale to vy ne . Za takovou cenu rozhodně děkovat nebudu .
A je to tady.
bububu: když dostane člověk něco zadarmo, tak si toho neváží. Tisíckrát vyzkoušeno.
bobobo napsal(a):
... v podstatě žádného podnikatele nepotřebuji ke svému životu... .
Bys chcípnul dávno hlady. I ten blbej rohlík ti nějakej podnikatel upekl a další podnikatel prodal.
Za 500 se neprodávají ani malé láhve z hasičáku. Já koupil menší 20L láhev za 1200,- Kč a i tak to byla pěkná cena. Bububu je zase mimo.
nepotřebuje podnikatele, potřebuje psychiatra...
Daruji za odvoz lahev popsanou výše (neplatí pro idioty)
zájemce nechť napíše na mail
Varoku 1200 kč za 20l je super cena bych vzal hned. Jsem ji chtěl vyměnit za 50 kyslík ale dostal jsem ( jen 50 l argon ). Říkal mi že nemůže jen 50za 50 . Ta dvacka je hodně žádaná na montáže. Já se tahám s 50.
Varoku 1200 kč za 20l je super cena bych vzal hned. Jsem ji chtěl vyměnit za 50 kyslík ale dostal jsem ( jen 50 l argon ). Říkal mi že nemůže jen 50za 50 . Ta dvacka je hodně žádaná na montáže. Já se tahám s 50.
Cena je 500,- a je doma , ještě tam majitel čárku nechal . Od chleba mám pekárnu , od brambor zahrádku a 10 řemesel k tomu . Jediný kam chodím a sere mi platit je holička .
pat: Je to sice CO2, ale tady se jedná o princip, ne? Koupil jsem ji před asi 2 lety od chlápka v Karviné, prý to měl na čepivvání piva. Ale občas se v inzercích dají najít i takové láhve na argon, nebo z malého autogenu kyslík. Lidi se toho zbavují za pár korun. Ale za velkou láhev dát jen 500, to je dobrý úlet.
10 řemesel a neumíš se sám oholit...
Narozdíl od plešounů , mi zbylo něco nejenom v hlavě , ale i na hlavě .
Bourac opatruj tu ulozenku pre Roberta jemu sa to zide ako vzdusnik ku kompresoru
ta tvoja je garazovana ta z bazosu by sa mu nepacila musel by ju prelakovat
inak unas stoji strojcek na vlasy 7eur a najlacnejsie ta oholi na koleno za 15eur v meste od 20-25e
Clovek co chce usetrit kupi strojcek a ostane mu na flasku
Vcera som klikol na reklamu pod bazos inzeratom a dalo mi predajnu a ked som videl kolko tam stoji flaska s plynom....
Fľaša oceľová ARGON 40l + náplň Argon 40l / 20 MPa 267eur ufff... skoro ako ist 10x k holicovi a nechat tringelt...
Editoval ihlan (02-06-2025 06:53:28)
bobobo napsal(a):
Cena je 500,- a je doma , ještě tam majitel čárku nechal . Od chleba mám pekárnu , od brambor zahrádku a 10 řemesel k tomu . Jediný kam chodím a sere mi platit je holička .
Od chleba máš pekárnu, od brambor zahrádku, 10 řemesel k tomu a hlavu máš od toho, aby ti nepršelo do krku ....
A ještě k tomu , abych keťase nazval keťasem .
Ihlan: Teď nějak nechápu. Kompresor jsem už koupil lepší s větší nádobou 100L, tak snad to bude lepší. A já láhev nesháním, nebo to bylo na někoho jiného?
je tu s váma p.del svářečové
bacha na admina, nerad bych aby tato rubrika zmizela.
Jinak coby nenažranej keťas vařím tento týden TIGem v Kralupech, příští týden švajcem + plasma v MBoleslavi, poté švajcem Děčín, potom zbrojovka S&B atd. apod.
Coby v.chcanej kapitalista využívám partu mladých, já jen dohlížím - tedy návštěvy Svarforumistů vítány.
boboboban se nikdy nemůže utopit - víte proč? Nevíte, zeptejte se - vysvětlím.
Editoval bourač (02-06-2025 12:01:18)
Já vím?
Gazy techniczne doma acetylen 6,9kg 3360,- kyslík 150 za 510,- a argon 150 za 1170,- , už jen makat .....