SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
|
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Přeji všem krásný den a poprosím o radu.
Po pročítání fóra se rozhoduji mezi dvěma stroji.
Ideal 212 LCD se už bohužel dá koupit jen v Polsku, proto váhám z důvodu možné pozdější reklamace. Mám otázku- je stále tak kvalitní jako v době kdy ji zde chválil Discovera, nebo je dnes už ošizená?
To samé se týká i Spartusu. Ten se ještě v Česku dá koupit?
A nebo se objevil nějaký jiný stroj srovnatelné kvality?
Všem moc děkuji za případné odpovědi.
Proč nekoupíte něco osvědčeného? Jestli chcete něco levnějšího tak co zkusit Jasic, Filex, Kowax apod?
Díky za odezvu. Já si rád nechám poradit. Trošku svařovat umím, před 15 lety jsem pracoval v jedné nejmenované firmě na výrobu tažných zařízení. Teď jako čerstvý důchodce bych si chtěl koupit něco na domácí kutění.
Mohl byste prosím doporučit konkrétní model? Bude to na svařování jeklů a na práci kolem domu.
Díky za Váš čas a ochotu poradit.
kubicek326 napsal(a):
Díky za odezvu. Já si rád nechám poradit. Trošku svařovat umím, před 15 lety jsem pracoval v jedné nejmenované firmě na výrobu tažných zařízení. Teď jako čerstvý důchodce bych si chtěl koupit něco na domácí kutění.
Mohl byste prosím doporučit konkrétní model? Bude to na svařování jeklů a na práci kolem domu.
Díky za Váš čas a ochotu poradit.
Prima, už víme, na co to bude (i když z vlastní zkušenosti vím, že jeklama to nekončí). Ale chybí údaj o finančním budgetu.
Stavte se v prodejně svářecí techniky, kterou máte nejblíž. Důležité je mít možnost reklamace a technické podpory. Dnes jsou všechny svářečky vyráběné v Číně, to i ty značkové, a mají v drtivé většině velmi dobré svařovací vlastnosti. Připlácíte si pouze za spolehlivost a značku.
Chlapci, díky. Pravděpodobně to jeklama opravdu neskončí. Cenově cca 15 000 Kč.
Zdenál: všechny ne, třeba Lincoln dělaj v Polsku, Fronius v Rakousku ....
Za 15 tisíc je k výběru tak 10 typů od pěti značek. Všechny budou Made in PRC .... ![]()
Jak píše Zdenál - stavte se někde v prodejně, kde se domluvíte na otestování. Vím třeba o Příbrami, pan Slanina je velmi ochotný. Možná i někde u Choboly (?).
OK. Ještě než zajdu do prodejny, tak jsem chtěl znát názory uživatelů zde na fóru, abych si trošku udělal obrázek jakým značkám, nebo typům se raději vyhnout.
Přesto vám všem děkuji a ať se daří.
https://www.svarecky-elektrody.cz/svare … rder=price
Tenhle pán neprodává nic, co by bylo špatný. Ale jestli se vám ani jeden stroj nelíbí, tak si kupte, co se vám líbí, a neptejte se tady na foru, co si máte koupit.
Stránky: 1