SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
|
Nejste přihlášen(a)
Michall napsal(a):
kapsa na hořák
tak jak to dopadlo? Flexa 125 + hasák se do té kapsy nevejde? ![]()
https://www.youtube.com/shorts/SmCSEnrO9_U
Bobo tím, že někoho napadneš zahnojuješ toto fórum. Mohl bych to nechat být, ale protože se do mě skoro soustavně navážíš, tak reaguji. Vrátil jsem se z SK a tak pro tvou informaci uvádím z katalogu armatury o kterých jsem psal.
Dvojregulační kohout V4523, má sice dvojí regulaci, ale velmi malý hydraulický odpor. V podstatě jen takový, aby mohl vyrovnat rozdíly v tlakových ztrátách potrubí velmi volně dimenzovaného. Aby se stal určujícím pro průtok tělesem, měla by být jeho autorita min 0,3-0,5. To znamená poměr tlaku na otevřené ku tlaku na uzavřené armatuře.
Těď se omlouvám všem, které tato problematika nezajímá.![]()
![]()
Je to proto , že znalý člověk po uveřejnění fotky autora nikdy ani nepřipustí , že by mohlo jít o samotíž . Je to reakce na napsané info , nikolivěk na autora . Napsal bych to komukoliv , kdyby psal to co ty .
Editoval bobobo (Dnes 11:08:32)
Ale to se bohužel mýlíš. Já mám na př. v domě přípojky některých OT i 3/8". Pokud se topilo kosem, byl systém provozován samotížně. Teprve po přechodu na plyn se osadilo čerpadlo a termostatické ventily. "Si ty diabol alebo veštec ?". Jak jsi mohl vědět že detail uvedený na fotce není ve vyšším podlaží, kde jsou úplně jiné tlakové rozdíly mezi přívodním a vratným potrubím?