SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Jenže nevím jak se dá přidat fotka do fóra?
Pošlete mi tu fotku, já ji nahraju na server a pak vám zašlu odkaz který si překopírujete do příspěvku ve fóru. Pak se fotka zobrazí. Zatím to nejde jinak, ale v nové verzi fóra upload fotografií uživateli už bude. Můj mail: admin -zavinac- svarbazar.cz
Zasláno
Tak jsem ty obrázky dostal a .... musím přiznat, že mě to docela pobavilo. Za poslední půlrok jsem je dostal už minimálně 10x Dávat je sem nebudu. Už před tím (skoro) půlrokem jsem je dával do tohoto článku na Svarinfu, kde už zůstanou nastálo. Ale pořád se na to dá koukat Díky.
Admin -a take trafo si vydel? Viacej obrazkov tu-- http://www.flickr.com/photos/connors934 … 421044853/
Též se kochám jen mě děsí jeho přístup a nechápu nevyužití alespoň brýlí proti slunci....
tak, to je brutal.
Niečo podobné som som videl aj u nás pred pár rokmi.
A elektrody dováží? :-))))
Březí napsal(a):
A elektrody dováží? :-))))
Kdepak na měký matriály má rákosovou,na běžné pevnosti si štípe palmový(v případě potřeby rutil obalu papyrus),návarovky z baobabu,antikoro z mahagonu a přechodovky z ebenu......
Stránky: 1