SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Prosím o pomoc při výběru TIGu na hliník a litinu. Zvažuju o třech možnostech, nejlacinější ale použitelných k práci. Jedná se o 200AC/DC P červená do 25000,- či 200AC/DC P modrá od Kühtreiberu nebo ALFINu 200AC/DC, doufám že 200 bude stačit, předpokládám materiál do 5mm síly. Děkuji za radu-pomoc
ve vláknu tig se řeší podobné stroje, jiní uživatelé fora to tahají z ebaye za poloviční ceny a myslím, že se to určitě vyplatí.
zde je to vlákno : http://svarforum.cz/forum/viewtopic.php?id=2459
Editoval Szabitch (11-12-2010 22:03:09)
Děkuji za zprávu, ale toto jsem četl už před dotazem. Obávám se, že jsem ale odpověď nenašel.
Prosím, nevím co je ebaye, prosím vysvětlit.
Děkuji
ebay je celosvětová internetová aukční síň,slouží k prodeji a kupování zboží s "aukčními" podmínkami - příhozy atd.
Je to stejné jako zde v čechách na www.aukro.cz
Editoval Szabitch (12-12-2010 19:23:15)
Díky za odpověď
nic mě tam neoslovilo, asi pujdu do alfinu, ještě jednou díky.
PS.: barevná krabice je červená či zelená? Dík
jedná se o červenou verzi
Tak už mám snsd jasněji.
Kupuji ALFIN 220,
Prosím "Szabitch", podařilo se postavit dálkové ovládání? Případně měl bych zájem o info.
Dík
Omlouvám se, neumím psát-číst, snsd je snad.
Samotné ovládání není nic složitého - je to pouze potenciometr zapojený třídrátově (hodnotu bych mohl dohledat - řešili jsme to zde na fóru) implantovaný buď do pedálu nebo do hořáku.