SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
sem nevedel,ze i na svarecku muzu rict bez listecku
jak sa hovori u nas .. "kto sa hanbi ma prazdne gamby" :-)
za opytanie nic nedas a z obchodu ta za to nevyhodia :-). V podstate im je to tiez vyhodnejsie.. menej papierovaciek a dolezite je ze predaju .. nemusia platit za to DPH, ani Dan zo Zisku .. takze preto to podaktori radi takto robia
presne ako pise morse...za opytanie nic nedas,polku naradia mam tak kupeneho...bez bloku,hlavne mensie predajne nemaju s tym problem
To jsou věci
tak sem kupil omika 204 uvidime co to bude
no urcite nebudes nastvany .. dobra kupa .. :-) podarilo sa znizit cenu?
bral sem ten set z svartop hore je odkaz.cena se zvysila o 600kc omicron zdrazil. dph nemohl ze jsou velkoobchod. stroj se mi velmi hodi,ze je uzky a pritom silny 200A. jaky koupit drat? plechy aut a slabe jekly budu svarat a silu sem myslel 0.8 ale je vice druhu?
Editoval pawka (19-01-2011 07:49:58)
0.8 sa plechy daju, ale radsej vyskusaj na zbytkoch.. lepsie by bolo 0.6 .. ale da sa ...
druhov je viac, podla materialu .-)
nojo ale to ja nevim. material je vzdy ruzny. ale slepit to musi jit vsim. ocel jako ocel jedna vic uhliku druha min. ja mysle spis znacku dratu. esab muze byt?jsou i lepsi?
tak to ti nepoviem .. co poznam tak sa vary kadecim ... vacsinou na doma co je lacnejsie :-)
asi uz jen hrabu detaili. snad stroj prijde v patek at se o vykendu zajede. vsechny civky si musej sednout :-)
tak omicron 204 je doma,jen vse zapojit a sladit a jedeme, doprava me ohla kryci plech,asi docela rana v zatackach,snad to prezila. kukla se prepina na brouseni,aby byla vypnuta?