SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
ahoj všichni, sháním akutně návod na obsluhu případně nějaká schémata k usměrňovači UTA 200-I, musím si to doplnit ve firmě do průvodní dokumentace, akutně.
Díky moc za jakékoliv info
je v downloade na stiahnutie , aspon schema ...
ne ne, schéma zas až tak nepotřebuju, už jsem sehnal i servisní manuál, ale já potřebuju obyčený manuál pro obsluhu. Je to součást průvodní dokumentace, která musí být ve firmě ke každému stroji, jinak nemáte podle čeho školit obsluhu a musíte složitě vytvářet Místní bezpečnostní provozní předpis.
Myslím , že UTA ke stažení není .
Asi nezbude nic jiného než vzít podobný manuál, stejné věci opsat , rozdílné věci napsat nové. ...
Taky bych to vopajc , běžně se to tak dělá , stejně je to papír pro papír . Svařeč ho nepotřebuje a nesvařeč nesmí v podnikání dostat mašinu do ruky .
a něco podobnýho máte někdo k dispozici, nějakej podobnej usměrňovač? Moc se mi nechce vymýšlet ten bezpečnostní předpis. Ikdyž, podvádět se mi moc nechce, to raději klukům seženu nový trafo (teď si dělám legraci, na to mi nedají, pořád je ještě drží kriiiize)
Houby krize . To se jen těm novodobejm rejžákům hodí . Všude jich sedí stejně , maj nový auta , počítače , nábatek , jen to co vidím ... I % HDP šla jasně nahoru . Jen nás berou u huby . Nevím jak u dalších , u nás odbory nejsou .
Tak ten návod mám , ještě že existují staří servisáci, kteří to majó u srdce