SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Zdravím lidi hledám někoho kdo by mi zbodoval pár drobných dílů na veterána. Jediná podmínka je že jedna elektroda nesmí být vyšší než 21mm.
Odkaz a foto zde:
http://pavlikrapidak.rajce.idnes.cz/bodovani/#001.jpg
Editoval Rapiďák (11-02-2011 20:21:41)
Dobrý den,není to problém,jsem z Nového Boru.
Po špatných zkušenostech stále hledám schopného a hlavně ochotného člověka který dokáže sbodovat pár plechů. Předem velmi děkuji.
Co to radši nabodovat COčkem? viz. příklad http://www.svarbazar.cz/phprs/view.php? … 2009051901
Dá se to zvládnout i bez té vylepšené hubice pokud se nejedná řádově o 50 bodů a víc. Klidně bych ti to nabodoval pokud jsi někde z okolí Brna. Případně si někde vypujč COčko a natrénuj, určitě to půjde. Převýšení svaru následně zbrousit a je hotovo.
Rapiďák napsal(a):
Po špatných zkušenostech stále hledám schopného a hlavně ochotného člověka který dokáže sbodovat pár plechů. Předem velmi děkuji.
Bodovka sa dá vyrobiť aj z MOTU , sám takú vlastním .
Ceočkem jsem to zkoušel výsledek nic moc, plechy sou tenké různé síly a je tam málo místa. Ceočko využiju na zbytek auta ale bohužel pro tento případ není vhodné. Lidi prosím nevymýšlejte nic složitého potřebuji bodovku. Finanční odměna zaručena. Přesně potřebuji na 20 kusech po 14 bodech
Editoval Rapiďák (12-02-2011 04:51:42)
Dobrý den Vlastním bodovku " Bosva B4" / foto k vidění zde na SVAR INZERT v odělení "staré stroje IV". Spodní elektrodu mám plochou /jak je patrne z obrázku/ tak by neměl být problém to zbodovat. Pokud chcete můžete se na mne obrátit . Jsem z Prahy.
Editoval Štěpán (12-02-2011 09:37:59)
Obávám se že na tuhle bodovku je to moc jemná práce.Problém to tedy bude, ale pokud s ní máte zkušenosti tak to možná půjde.
To : Zdenál Překvapil mne váš příspěvek. Nemyslím to špatně ale pracoval jste někdy s takovou bovkou ?
Bodovat k sobě plech 0,8 mm a 0,5mm jde naprosto bez problému / nadělal jsem takových bodových svarů při výrobě rámečků ciferníků hodin tisíce/. Bodovka má možnost plynulého nastavení přítlaku elektrod a pětistupňovou regulaci svař. proudu. S pozdravem Štěpán.
bodovat sa daju velmi tenke materialy tam problem neni
Musím se přiznat, že na vaší bodovce jsem nebodoval. Velice dobře znám bodovky Tecna a Pei-point, které se liší od starších bodovek právě možnostmi nastavení. Pokud máte ale se svou bodovkou zkušenosti s bodováním těchto tenkých materiálů, tak to jistě zvládnete.Pokud jsem měl možnost porovnávat bodovky starší s těmi moderními,tak rozdíly vynikly právě při bodování tenkých plechů.