SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
na jednej stranke som našiel tu istu mašinu ktin 170la s kablami za rozne ceny tak to cekom nechapem ked to predava jedna a ta ista e schop firma .vysvetlil by mi niekto ake su medzi nimi rozdiely najlepšie niekoho kdo ju už na a ma niečo odvarene a daju sa snou v pohofe varit aj s 3,5 elektrodami a či su kazove to by ma zaujimalo najviac chcem to na dovace prace ale aby mi to stale nevipinalo ked niečo robim tak to robim v kuse cely den takže by som jej dal zabrat ale len občas - tu su :
SET II Zvaracka 170 TIGLA
SET II KITin MAJSTER 170 TIG LA
SET II KITin 170 TIG LA
Editoval hanzel 30 (05-02-2011 09:14:09)
Tento dotaz byste měl směrovat spíše na prodávajícího, než sem. Na stránce prodejce máte jak emailovou adresu, tak kontaktní formulář. Seriozní prodejce vám jistě odůvodní, proč jsou tyto zdroje ve výprodeji. A třeba si s ním sjednáte i další slevu.
su to jedny a tie iste stroje aspon podla predajcu
Ano, mas pravdu, mne to potvrdil predajca a aj obchodny zastupca. tiez uvazujem nad nou. uz si kupil?
ešte rozmyšlam nad gamov 165 profi a 1550 tiesa podobne ako toto robia žlte ako origo gama a ešte maju modri kabat pre polsko ponte a tirkisovi pre slovensko compin fak neviem si vybrat
Editoval hanzel 30 (15-02-2011 22:06:50)